dla osób szukających, lub oferujących pomoc, lub radę

Re: rozmowa pomaga

Postprzez shekspir Thu Oct 15, 2009 7:25 pm

ooo , to chyba znowu o mnie al e h... mnie to obchodzi.
shekspir
bywalec

Re: psycholog dla osób ze schizofrenią

Postprzez shekspir Tue Nov 24, 2009 2:01 am

Krzysztof : mało wiesz o tej chorobie, jest straszniejsza i bardziej bezwzgldna niż ci si e wydaje. Wszystko przed tobą, przedszkolaku. Pisałam wielokrotnie, że nie zamierzam sprzedawać wam utopijnych bajeczek , na temat szans, perspektyw, leczenia , i łatwości z jaką walczy sie z tą wredną chorobą. WŁaśńie takie bajdurzenie jakie propaguje tu część ośób ,,pitu pitu'''', pisząć słodkie knoty jest nie fair. Bo daje złudne nadzieje w walce z tą chorobą. JA walę prawda miedzy oczy o tej chorobie i tego sie nie wstydzę.Nie kreuję sie na kogoś kim nie jestem. JAka jestem chyba część osóśb już wie. I O dziwo na tym forum mam również grona swych fanów, to niestety osoby, kótre równie cieżko jak ja przechodża swoją schizofrenię. TO oosobyktóre głównie czytają to forum nei mając odwagi wypowiedzieć sie w podobny spośób , wkótry ja sie wypowiadam. BOją sie pisac , zębynie zostać tak zakrzyczaną jak mnie póbujeci e zakrzyczęć. POZDRAWIAM WAS LUDZISKA :) Nie byłąbym soba jakbym zgieta i zbolała w chorobie pisała jaki to cudny mozna mieć dzięń chorujac kilkadziesiat lat na schize. Pozyjecie zobaczycie jak to jest. Marzyć kazdy możę , tylko obyście za daleko w te marzenia o pięknym i udanym zyciu nie odpłynęli, bo wtedy was najlepszy lekarz nie przyholuje do brzegu. Radzę realnie mierzyć siły na zamiary i z pokorą spojrzeć na siebie w tej chorobie, to nie grypa moi drodzy nawet jakby miała być tą świńską odmianą. TO Schizofrenia ze wszystkimi swymi urokami.

--------- uwaga admina
"przedszkolaku" - obraźliwe sformułowania
shekspir
bywalec

Re: pomocy, dajcie mi więcej bólu za psy!!!!!!!!!!!!

Postprzez Constantius Thu Jul 22, 2010 7:34 pm

Niniejszym ostrzegam wszystkich że ktoś ukrywający się pod nickiem DawidWarsaw jest oszustem i naciągaczem. Jego kłamliwe i oszukańcze wpisy polegają na okłamywaniu innych że schizofrenia nie istnieje..... oraz że w szpitalach psychiatrycznych nie leczy się ludzi tylko maltretuje i wykańcza..... Jest to zapewne członek pewnej amerykańskiej sekty namawiający ludzi do agresji wobec lekarzy i pielęgniarek... Ostrzegam Wszystkich !!!!

----------- uwaga admina
Nie przedstawiłeś dowodów, że Dawid jest oszustem.
Musi być ktoś kogo nie znam, a kto zawładnął mna, moim życiem, śmiercią, tą kartką
Constantius
zaufany użytkownik

Postprzez DawidWarsaw Thu Jul 22, 2010 7:48 pm

Constantius a ja cię ostrzegam, że możesz skończyć przed sądem za pomówienia chamie (jesteś cham, bo używałeś niedawno wulgaryzmów w moją stronę).

Ponieważ jednak powyższe zdanie może być zbyt górnolotne dla ciebie, to obniżając się do twojego poziomu powiem tak: jeśli ja jestem oszustem i naciągaczem, to ty jesteś PEDOFILEM!
DawidWarsaw
antypsychiatra

Postprzez Constantius Thu Jul 22, 2010 8:20 pm

Z niecierpliwością czekam na 13 wizytę w szpitalu psychiatrycznym paranoisty Dawida Warsaw........ :D
śmierć paranoi !!!!!!!!!!!!!!
Musi być ktoś kogo nie znam, a kto zawładnął mna, moim życiem, śmiercią, tą kartką
Constantius
zaufany użytkownik

Re: czy mam schizofrenie??

Postprzez DawidWarsaw Wed Jul 28, 2010 6:01 pm

@nowatoeski:

Moje zdanie jest takie, że "schizofrenia" to mit... do tego zaczynają się przyznawać pomału już sami prominentni psychiatrzy... (przykładowo m. in. prof. Wciórka i prof. Bogdan de Barbaro są zdania, że diagnozowanie "schizofrenii" zamyka dialog terapeutyczny, zamiast go otwierać...)

Z tym, że odradzam Ci wizytę u psychiatry, bo w ten sposób młode, nieświadome osoby są wciągane do psychiatrycznego bagna, gdzie robi się z nich konsumentów psychotropów na resztę życia... Jesteś młody - nie marnuj sobie życia angażując psychiatrię.

Lepiej opowiedz kto jest taki "mondry", że twierdzi, że możesz mieć "schizofrenię"...

Rzeczy, które opisujesz, że czujesz, są całkowicie normalne. Każdy ma wyobraźnie. Każdy jest zdolny do wyobrażenia sobie różnych "strachów". Każdy myśli i się czasem zamyśla - szczególnie jak jest jakiś problem do obmyślenia... Każdy rozważa różne rzeczy w głowie, próbuje przewidzieć możliwe scenariusze i wyobraża sobie co drugi człowiek może powiedzieć... To wszystko typowe normalne...

Jeśli masz potrzebę pójścia do kogoś z tym problemem, to, tak jak powiedział hpv2 - możesz pogadać o tym z jakimś dobrym psychologiem, tylko uważaj, bo część psychologów uwierzyło w psychiatryczną propagandę i odsyła do psychiatry...

--------- uwaga admina
Dyskusja czy schizofrenia jest mitem należy do innego działu.
DawidWarsaw
antypsychiatra

Postprzez DawidWarsaw Wed Jul 28, 2010 8:20 pm

@Constantius:

Przecież nie zwracam się do ciebie, nie mówię do ciebie, tylko odpowiadam na pytanie kogoś, kto pyta. Ja zaś mogę udzielić odpowiedzi, więc udzielam tej odpowiedzi. Nie do ciebie napisałem, więc nie musisz się wpier...lać. Więc odczep się ode mnie...

Nie wypowiadam się na forum o AIDS, bo o AIDS prawie nic nie wiem, a o psychiatrii wiem bardzo dużo, bo moje całe życie to doświadczenie z psychiatrią, a także posiadam szeroką wiedzę teoretyczną o psychiatrii - wiedzę czerpaną z różnych kątów spojrzenia na psychiatrię...

-------- uwaga admina
"wpie.." - uwaga agresywny ton wypowiedzi
Ostatnio edytowano Wed Jul 28, 2010 8:30 pm przez DawidWarsaw, łącznie edytowano 3 razy
DawidWarsaw
antypsychiatra

Postprzez Constantius Wed Jul 28, 2010 9:32 pm

DawidWarsaw napisał(a):@Constantius:

Przecież nie zwracam się do ciebie, nie mówię do ciebie, tylko odpowiadam na pytanie kogoś, kto pyta. Ja zaś mogę udzielić odpowiedzi, więc udzielam tej odpowiedzi. Nie do ciebie napisałem, więc nie musisz się wpier...lać. Więc odczep się ode mnie...

Nie wypowiadam się na forum o AIDS, bo o AIDS prawie nic nie wiem, a o psychiatrii wiem bardzo dużo, bo moje całe życie to doświadczenie z psychiatrią, a także posiadam szeroką wiedzę teoretyczną o psychiatrii - wiedzę czerpaną z różnych kątów spojrzenia na psychiatrię...

-------- uwaga admina

Ale ja zwracam się do Ciebie... Psychiatria i schizofrenia nie istnieje, to o czym ty masz wiedze ??????

-------- uwaga admina
Nie dotyczy tematy wątku.
Constantius
zaufany użytkownik

Postprzez Constantius Wed Jul 28, 2010 9:33 pm

Constantius napisał(a):
DawidWarsaw napisał(a):@Constantius:

-------- uwaga admina

Ale ja zwracam się do Ciebie... Psychiatria i schizofrenia nie istnieje, to o czym ty masz wiedze ??????

Drogi clamo ja nie jestem Paranoistą..... a TY?
Constantius
zaufany użytkownik

Postprzez DawidWarsaw Wed Jul 28, 2010 11:55 pm

Administrator - cenzuruje moje wypowiedzi - wyrzuca je do działu "niechciane posty", co nie powinno mieć miejsca, ponieważ nie łamię żadnego regulaminu.
Na usta mi się cisną epitety w stronę tego ....... cenzora. Ale ponieważ nie jestem takim człowiekiem, to cierpliwie będę przeciwdziałał łamaniu regulaminu przez admina i dodam ponownie mój wpis:

@nowatoeski:

Moje zdanie jest takie, że "schizofrenia" to mit... do tego zaczynają się przyznawać pomału już sami prominentni psychiatrzy... (przykładowo m. in. prof. Wciórka i prof. Bogdan de Barbaro są zdania, że diagnozowanie "schizofrenii" zamyka dialog terapeutyczny, zamiast go otwierać...)

Z tym, że odradzam Ci wizytę u psychiatry, bo w ten sposób młode, nieświadome osoby są wciągane do psychiatrycznego bagna, gdzie robi się z nich konsumentów psychotropów na resztę życia... Jesteś młody - nie marnuj sobie życia angażując psychiatrię.

Lepiej opowiedz kto jest taki "mondry", że twierdzi, że możesz mieć "schizofrenię"...

Rzeczy, które opisujesz, że czujesz, są całkowicie normalne. Każdy ma wyobraźnie. Każdy jest zdolny do wyobrażenia sobie różnych "strachów". Każdy myśli i się czasem zamyśla - szczególnie jak jest jakiś problem do obmyślenia... Każdy rozważa różne rzeczy w głowie, próbuje przewidzieć możliwe scenariusze i wyobraża sobie co drugi człowiek może powiedzieć... To wszystko typowe normalne...

Jeśli masz potrzebę pójścia do kogoś z tym problemem, to, tak jak powiedział hpv2 - możesz pogadać o tym z jakimś dobrym psychologiem, tylko uważaj, bo część psychologów uwierzyło w psychiatryczną propagandę i odsyła do psychiatry...
DawidWarsaw
antypsychiatra

Postprzez DawidWarsaw Thu Jul 29, 2010 10:47 pm

Administrator - cenzuruje moje wypowiedzi - wyrzuca je do działu "niechciane posty", podczas, gdy moje wypowiedzi nie łamią regulaminu.

Tutaj jest kopia:

@nowatoeski:

-------- uwaga admina
Post zawiera elementy fałszywej propagandy, autor pomija polemikę zawartą w wątku viewtopic.php?f=5&t=5977
DawidWarsaw
antypsychiatra

Poprzednia strona

Powrót do kto pomoże