Pakowanie
Moderator: moderatorzy
Pakowanie
Jeśli człowiek absolutnie bez mięsni, tak jak ja, słabszy niż kobiety, by zaczął teraz pakować bez żadnej kreatyny czy coś w tym stylu, i by pakował 2 razy w tygodniu, to w około ile mu się mięśnie rozbudowały ? Nakładam szczególny nacisk na klatkę piersiową - 0 siły na razie 

"Odkąd poznałem ludzi pokochałem zwierzęta"
Re: Pakowanie
Zależy jeszcze ile chcesz tej masy mięśniowej nabrać. Po 3 miesiącach już powinny być już wyraźnie widoczne efekty. Ale ćwicz wszystkie grupy mięśni, bo to później śmiesznie wygląda, jak ma się tylko jedne rozbudowane a reszta flaki. Słusznie, że zamierzasz dbać o ciało. Coraz więcej jest dowodów na ścisłą zależność kondycji psychicznej od fizycznej.
Zapraszam do rozmowy na czacie.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
Re: Pakowanie
wypowiem sie ja wiec ziomku gdyz cwicze cale zycie.moj stary jak mialem 6 lat podnosil mnie do gory na drazku zebym sie podciagal i tak z jego pomoca w wieku 6 lat potrafilem po paru miesiacach juz sam sie podciagac robilem tez w tym wieku 24 pompki klasyczne gdzie moi koledzy nie wiedzieli jeszcze co to znaczy pompka.a wiec tak jesli nie masz obciazenia w domu zacznij od pompek rob je seriami polecam 3 serie na maxa w odstepie 1 minuta miedzy seriami.Mozesz tez zakupic drazek naprawde polecam bardzo ladnie sobie wyrobisz kregoslup i miesnie plecow rob to tak samo jak z pompkami po 3 serie tylko tu 2 minuty przerwy miedzy seriami gdyz jest to ciezsze cwiczenie.Mozesz tez postawic sobie krzeslo i robic tak zwane szwedki czyli-opierasz sie rekami o krzeslo nogi wzdluz krzesla i pompujesz wyrobisz sobie dzieki temu tricepsik.Wszystkie cwiczenia wykonuj najlepiej co drugi dzien aby byl czas na regeneracje.tak wiec a drazek zakupisz sobie w sklepie mysle tak granica 20,30 zl wiec nie duzy wydatek.pozdrawiam serdecznie instruktor do spraw kulturystyki www.poskramiacz123.fotka.pl jesli masz jeszcze jakies pytanie wal smialo na priv tak jak mowilem cwicze cale zycie takze napewno cos Ci doradze
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...