Bezpłatny punkt konsultacyjny e-mail
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Bezpłatny punkt konsultacyjny e-mail
Doświadczasz przemocy ze strony współmałżonka, partnera, dziecka, szefa w pracy?
Niepokoi cię zachowanie bliskiej Ci osoby?
Szukasz informacji, jak uchronić siebie i swoich bliskich przed przemocą i oraz gdzie uzyskać pomoc?
Jesteś rodzicem, który chce wychować swoje dziecko bez agresji i przemocy?
Punkt konsultacyjny e-mail jest miejscem, w którym możesz uzyskać wsparcie, poradę, informacje o rodzajach i przejawach przemocy oraz możliwościach i miejscach uzyskania pomocy.
Jesteśmy zespołem psychologów, pedagogów i psychoterapeutów, posiadającym doświadczenie z zakresu interwencji kryzysowej, pomocy osobom doświadczającym przemocy lub zagrożonych przemocą. Oferujemy ci naszą wiedzę, umiejętności, wsparcie i zrozumienie. Możesz liczyć na naszą dyskrecję i anonimowość.
Punkt E-mail realizowany jest w tym roku przez Stowarzyszenie INTRO w ramach programu Wolni od Przemocy 2012, finansowanego przez gminę Wrocław.
Więcej informacji na http://www.kampaniaprzemoc.pl/2010/pomoc.php
Szukasz informacji, jak uchronić siebie i swoich bliskich przed przemocą i oraz gdzie uzyskać pomoc?
Punkt konsultacyjny e-mail jest miejscem, w którym możesz uzyskać wsparcie, poradę, informacje o rodzajach i przejawach przemocy oraz możliwościach i miejscach uzyskania pomocy.
Jesteśmy zespołem psychologów, pedagogów i psychoterapeutów, posiadającym doświadczenie z zakresu interwencji kryzysowej, pomocy osobom doświadczającym przemocy lub zagrożonych przemocą. Oferujemy ci naszą wiedzę, umiejętności, wsparcie i zrozumienie. Możesz liczyć na naszą dyskrecję i anonimowość.
Punkt E-mail realizowany jest w tym roku przez Stowarzyszenie INTRO w ramach programu Wolni od Przemocy 2012, finansowanego przez gminę Wrocław.
-
- zaufany użytkownik
Re: Bezpłatny punkt konsultacyjny e-mail
Dziękuję za informacje.
Nie chcę przyjaciół, a z wrogiem sobie poradzę.
- DOBROSTAN
- bywalec
Znowu Wrocław. Ja to mam szczęście do Wrocławia. Bardzo aktywni jesteście w internecie. Ale temat bardzo interesujący ... Pozdrawiam
-
- bywalec
- Status: Piosenkarz
A ja zapraszam do naszej fundacji
http://ponadprzecietni.org.pl
Razem możemy więcej.
Co ważne i istotne zachorowałem 1999 roku i leczę się do dzisiaj,z tą tylko róznica ze czynnie koncertuję,pracuje nad debiutem muzycznym i prowadzę fundację.Zapraszam wszystkich chętnych z województwa pomorskiego.
Pozdrawiam
Piotr
http://ponadprzecietni.org.pl
Razem możemy więcej.
Co ważne i istotne zachorowałem 1999 roku i leczę się do dzisiaj,z tą tylko róznica ze czynnie koncertuję,pracuje nad debiutem muzycznym i prowadzę fundację.Zapraszam wszystkich chętnych z województwa pomorskiego.
Pozdrawiam
Piotr
- DOBROSTAN
- bywalec
Przeczytałem tak na szybkiego "o fundacji", .... jakie "wendki" mozna u Was dostać ?
-
- bywalec
Mozemy pomóc ci w znalezieniu pracy,mozemy skontaktowac Cię z psychologiem jeśli tego potrzebujesz,możemy pomóc rozwijać Twoje talenty etc.
- DOBROSTAN
- bywalec
No i napisałem do Was, ale kontakt mailowy Wam nie odpowiada ..... Oczywiscie trzeba było życie utrudnić i wprowadzić wymóg kontaktu "Pocztą Polską". No i co ty myślisz człowieku, że ja teraz nie mam co robić, tylko szukać znaczków, później skrzynki na listy i łazić po mrozie w dodatku w niedziele, żeby sie jeszcze rozchorować .... Drodzy forumowicze, te wszystkie fundacje jak przeglądałem to tylko : "daj 1%", "tu mozesz wpłacić", "wesprzyj nas",.... no kpina, w biały dzień.
Widzę że fundacja ponadprzeciętni jest z mojego rodzinnego miasta
-
- bywalec
Już Tobie Mniszek odpisałem ze postawy roszczeniowej nie bedziemy tolerować a jeśli nasze zasady Ci nie odpowiadaja to zwyczajnie nie zwracaj sie do nas o pomoc i tyle,bo chamstwem daleko nie zajedziesz w zyciu.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
To nie było chamstwo- użytkownik Mniszek zapytał tylko, dlaczego nie działa Wam kontakt e-mail. Prosiłabym o odpowiedź na ten temat w tym wątku.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
-
- bywalec
Nie działa bo dzisiaj jest Niedziela.
- moi
- moderator
- Kontakt:
A w poniedziałek e-mail będzie już działał?
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
-
- bywalec
Jak to w Poniedziałek,Wtorek,Środę,Czwartek i Piatek od godziny9tej do 16 tej - czyli w godzinach pracy biura fundacji.
-
- bywalec
A wtsraczyło wejśc na styrone fundacji w zakładke kontakt tam wszystko jest napisane ale po co,najlepiej nawciskac.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Nadal nie wiemy, czy Mniszek nie zrozumiał zasad działania poczty elektronicznej w fundacji (czyli kiedy można spodziewać się od Was odpowiedzi), czy też miał problem z wysłaniem e-maila. Proszę więc nie wysuwać pochopnych wniosków i samemu nie podgrzewać niepotrzebnie atmosfery. Myślę, że wszystko da się kulturalnie i na spokojnie wytłumaczyć.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- DOBROSTAN
- bywalec
Wysłałem do nich dwa maile. Po czym zarzyczyli sobie kontaktu Pocztą Polską i na tym sie skończyło. Moim zdaniem to tylko takie zbywanie, żeby tylko nie pomóc. .... Ciekaw jestem czy już komuś pomogli ? Mnie nie.
To co pisze dotyczy fundacji : http://ponadprzecietni.org.pl
To co pisze dotyczy fundacji : http://ponadprzecietni.org.pl
-
- zaufany użytkownik
dobrze że jest taki punkt
- DOBROSTAN
- bywalec
Super że jest taki punkt. A ciekaw jestem jak to w na codzień fukcjonuje ? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie ? (Odnowimy temat, bo troche zaśmieciliśmy, hmm)
pliszka pisze:Doświadczasz przemocy ze strony współmałżonka, partnera, dziecka, szefa w pracy?
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało:
Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, w tym i psychiczne, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli ma dolegliwości małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą.
Zaczerpnięte z bloga:
http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/
Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, w tym i psychiczne, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli ma dolegliwości małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą.
Zaczerpnięte z bloga:
http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/