Łódź poznam
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Łódź poznam
Mam na imię Agnieszka. Mam 23 lata. Zachorowałam i zmieniłam się przez to. Jestem teraz mniej towarzyska niż kiedyś, mniej mówię i trudniej mi się dogadać ze starymi znajomymi, ponieważ oni nie zrozumieją osoby chorej, widzą jak się zmieniłam i wolą mnie taką jaką byłam wcześniej.Wcześniej byłam duszą towarzystwa, szaloną, energiczną, wiecznie roześmianą i przebojową. Nie wiem jak to się stało ale po wizycie w szpitalu psychiatrycznym znacznie się uspokoiłam. Może to od leków. Lubię muzykę, literaturę, film.
A najbardziej bym chciała żebym poznała faceta starszego ode mnie, który by mnie pokochał i zaopiekował się mną. Żebym mogła wyprowadzić się od rodziców i mieszkać z nim, ale to dalekosiężne plany/marzenia.
Na razie zadowolę się mniej zobowiązującymi znajomościami. Chętnie poznam osoby: chłopaków i dziewczyny z Łodzi i okolic o podobnych problemach.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do nawiązania znajomości.
A najbardziej bym chciała żebym poznała faceta starszego ode mnie, który by mnie pokochał i zaopiekował się mną. Żebym mogła wyprowadzić się od rodziców i mieszkać z nim, ale to dalekosiężne plany/marzenia.
Na razie zadowolę się mniej zobowiązującymi znajomościami. Chętnie poznam osoby: chłopaków i dziewczyny z Łodzi i okolic o podobnych problemach.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do nawiązania znajomości.
Ostatnio zmieniony śr lut 08, 2012 4:37 pm przez agaa, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: Łódź poznam
.
Ostatnio zmieniony czw mar 13, 2014 2:51 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Hej!
Mam na imię Piotrek, mam 28 lat. Chętnie Cie poznam
Pozdrawiam ciepło!
Mam na imię Piotrek, mam 28 lat. Chętnie Cie poznam

Pozdrawiam ciepło!
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
- tom76
- zaufany użytkownik
Sama obecność na forach też pomaga pozwala się trochę otworzyć ale i tak najważniejsze są znajomości w realu
Zgadzam sietom76 pisze:Sama obecność na forach też pomaga pozwala się trochę otworzyć ale i tak najważniejsze są znajomości w realu

Wiec kiedy robimy spotkanie?
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
-
- bywalec
- Status: Ochrona
Cześć tu Piotr Beniak z Ozorkowa koło Łodzi. Chętnie się z Tobą zaprzyjaznie. Mój numer telefonu 731200876. Choruje na schizofrenię paranoidalna stwierdzona w 2007. Pracuje. Wykształcenie wyższe. Czekam.
Piotr Beniak.
-
- bywalec
Cześć. Jestem w pracy. Na imię mam Piotr. Choruje na schizofrenię paranoidalna. Chętnie się z Tobą zaprzyjaznie. Mój numer telefonu 731200876. Mam 41 lat, mieszkam sam. Wykształcenie wyższe. Specjalista od marketingu i zarządzania. Rozwiedziony.
Piotr Beniak.
-
- bywalec
Cześć. Też chętnie bym się z Tobą zaprzyjaznil. Mam 41 lat. Mieszkam w Ozorkowie koło Łodzi. Mój numer telefonu 731200876. Choruje na schizofrenię paranoidalna stwierdzona w 2007 roku. Obecnie pracuję w ochronie. Mam wyższe wykształcenie. Wolny.
Piotr Beniak.
Piotrze - robisz wielki błąd upubliczniając swoje dane personalne i telefon! Tak naprawdę ludzie są podli i dużo - w mojej ocenie - na tym stracisz, mimo, że dzisiaj postrzegasz to inaczej. Na Twoim miejscu po prostu bym usunął te wpisy. Zbyszek też Ci o tym pisał. Najgorzej jest w małych miejscowościach właśnie.
Pozdrawiam
D
ps no i te informacje są widoczne dla wyszukiwarek! co to za problem dla kolejnego pracodawcy wbić Twoje dane do google lub binga i zobaczyć, na co chorujesz? - chyba, że zawsze za grosze w ochronie chcesz pracować?
Pozdrawiam
D
ps no i te informacje są widoczne dla wyszukiwarek! co to za problem dla kolejnego pracodawcy wbić Twoje dane do google lub binga i zobaczyć, na co chorujesz? - chyba, że zawsze za grosze w ochronie chcesz pracować?
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: Szukam nowej pracy.