prośba o pomoc w pracy magisterskiej
Moderator: moderatorzy
prośba o pomoc w pracy magisterskiej
Jestem studentką ostatniego roku studiów magisterskich na kierunku Pedagogika o specjalności Profilaktyka Społeczna i Resocjalizacja i zwracam się do Ciebie z prośbą o wzięcie udziału w badaniach do mojej pracy magisterskiej. Praca ta dotyczy wychowania w rodzinach, w których ktoś choruje na schizofrenię. Mam nadzieję, że uzyskane informacje przyczynią się do lepszego zrozumienia tego zagadnienia.
Proszę o udzielenie szczerych i wyczerpujących odpowiedzi na pytania zawarte w kwestionariuszu, zgodnie z Twoimi przekonaniami i poglądami. Badania są dobrowolne i anonimowe, a ich wyniki będą wykorzystane wyłącznie w celach naukowych.
Proszę o dokładne przeczytanie każdego pytania i udzielenie szczerych odpowiedzi.
Z góry dziękuję.
oto link:
http://www.ankietka.pl/ankieta/61797/sc ... horej.html
Proszę o udzielenie szczerych i wyczerpujących odpowiedzi na pytania zawarte w kwestionariuszu, zgodnie z Twoimi przekonaniami i poglądami. Badania są dobrowolne i anonimowe, a ich wyniki będą wykorzystane wyłącznie w celach naukowych.
Proszę o dokładne przeczytanie każdego pytania i udzielenie szczerych odpowiedzi.
Z góry dziękuję.
oto link:
http://www.ankietka.pl/ankieta/61797/sc ... horej.html
Re: prośba o pomoc w pracy magisterskiej
Powodzenia w pisaniu pracy. 

Kupujesz rzeczy których nie potrzebujesz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
-
- zaufany użytkownik
Mam nadzieję, że znajdą się na tym forum osoby, które zechcą pomóc. 

- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Chciałam wypełnić ankietę, ale niestety, to ja jestem osobą chorą, więc nie mogę pomóc, bo ankieta jest skierowana do osób zdrowych, w których rodzinie ktoś choruje.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
-
- zaufany użytkownik
Ja bym się "wczuła" w odczucia osoby z rodziny i odpowiedziała za nią.moi pisze:Chciałam wypełnić ankietę, ale niestety, to ja jestem osobą chorą, więc nie mogę pomóc, bo ankieta jest skierowana do osób zdrowych, w których rodzinie ktoś choruje.

W dziale "Nasze środowisko" jest ankieta zamieszczona przez ann87 przeznaczona dla osób chorych.moi pisze:Chciałam wypełnić ankietę, ale niestety, to ja jestem osobą chorą, więc nie mogę pomóc, bo ankieta jest skierowana do osób zdrowych, w których rodzinie ktoś choruje.

Wypełnione 

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Jak znajdę, to wypełnię.piotr6 pisze:W dziale "Nasze środowisko" jest ankieta zamieszczona przez ann87 przeznaczona dla osób chorych.moi pisze:Chciałam wypełnić ankietę, ale niestety, to ja jestem osobą chorą, więc nie mogę pomóc, bo ankieta jest skierowana do osób zdrowych, w których rodzinie ktoś choruje.
Pozdrawiam.m.
Bystre studentki podchodzą do sprawy zupełnie inaczej.
Opiszą tu jakąś "swoją" łzawą historyjkę ze schizofrenikiem w rodzinie w roli głównej lub podobnie i ciągną temat aż uzyskają wyczerpujący obraz sytuacji i dostatecznie dużo materiału na żywo od ludzi chorujących.
Trzeba tylko opanować sztukę inicjowania "swojej prawdziwej " opowieści, która dalej pisze się sama.
Opiszą tu jakąś "swoją" łzawą historyjkę ze schizofrenikiem w rodzinie w roli głównej lub podobnie i ciągną temat aż uzyskają wyczerpujący obraz sytuacji i dostatecznie dużo materiału na żywo od ludzi chorujących.
Trzeba tylko opanować sztukę inicjowania "swojej prawdziwej " opowieści, która dalej pisze się sama.