pomoc
Moderator: moderatorzy
pomoc
Moj chłopak od niedawna zaczyna dziwnie sie zachowywac. Jeste przekonany ze zna odpowiedzi na wszystkie pytania (egzystencjonalne). To sa jego własne słowa.
Zaczyna przekonywac ludzi ze kieruje nimi zwykła fizycznosc. To tez sa jego słowa.
Wiem ze pali marihuane, a takze podejrzewam go o amfetamine.
Najgorzej jest jak wypije alkohol wtedy opowiada o tym wszystkim i bardzo głosno, przekonujac ich do swoich poladow. Potrafi nawet powiedziec ze jeszcze kiedys o nim beda pisac w ksiazkach itd...
ja jestem załamana. Nie wiem co robic.
Czy to narkotyki i jakies urojenia czy tez schizofrenia moze???
Prosze o pomoc
Zaczyna przekonywac ludzi ze kieruje nimi zwykła fizycznosc. To tez sa jego słowa.
Wiem ze pali marihuane, a takze podejrzewam go o amfetamine.
Najgorzej jest jak wypije alkohol wtedy opowiada o tym wszystkim i bardzo głosno, przekonujac ich do swoich poladow. Potrafi nawet powiedziec ze jeszcze kiedys o nim beda pisac w ksiazkach itd...
ja jestem załamana. Nie wiem co robic.
Prosze o pomoc
No to rzeczywiscie dziwnie sia zachowuje... Z moim juz "bylym" chlopakiem tez nie do konca byla wszystko ok... Tyle ze on byl bardzo uparty i tez zwykle wiedzial "najlepiej".. :/
Stalo sie tak po amfetaminie, ktorej zazyal kiedys duze ilosci... Porozmawiaj z nim i sprobuj namowic na wizyte u psychologa..
Moze to cos pomoze..
Pozro :*
Stalo sie tak po amfetaminie, ktorej zazyal kiedys duze ilosci... Porozmawiaj z nim i sprobuj namowic na wizyte u psychologa..
Moze to cos pomoze..
Pozro :*
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Re: pomoc
takie zachowania są nierzadkie po nakotykach, jak alkohol, amfa. narkotyki mogą schizofrenię wywołać, ale nie muszą. na razie nie opisałaś niczego co wyglądałoby na schizofrenięCzy to choroba? Prosze o pisze:Potrafi nawet powiedziec ze jeszcze kiedys o nim beda pisac w ksiazkach itd...