Witam serdecznie
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Witam serdecznie
Pozwolę się przedstawić jako Henoch.
Jestem mężczyzną w średnim wieku.
Poszukuję na forum informacji o schizofrenii, gdyż zaczynam zauważać u siebie coraz silniejsze objawy zaburzeń psychicznych.
Pozdrawiam!
Jestem mężczyzną w średnim wieku.
Poszukuję na forum informacji o schizofrenii, gdyż zaczynam zauważać u siebie coraz silniejsze objawy zaburzeń psychicznych.
Pozdrawiam!
Re: Witam serdecznie
To ciekawe, że ludzie na siłę szukają w sobie schizofrenii...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Mam masę zaburzeń lękowych, nerwicę natręctw. Do tego w dzieciństwie miałem epizod z halucynacjami, nie zażywając żadnych leków ani substancji psychoaktywnych.
Codziennie mam wrażenie, że ludzie mną gardzą i się że mnie śmieją. W przypadku osób, które mnie znają, jest to prawdopodobne, niemniej dotyczy to również osób absolutnie obcych, np. teraz na Warszawie Zachodniej.
Codziennie mam wrażenie, że ludzie mną gardzą i się że mnie śmieją. W przypadku osób, które mnie znają, jest to prawdopodobne, niemniej dotyczy to również osób absolutnie obcych, np. teraz na Warszawie Zachodniej.
moze bywasz za nadto naiwny, zacznij mysleć o sobie i swoich potrzebach im mniej chcesz od zycia ludzie mniej cie cenia!!Henoch pisze: ↑ndz cze 16, 2024 6:15 pm Mam masę zaburzeń lękowych, nerwicę natręctw. Do tego w dzieciństwie miałem epizod z halucynacjami, nie zażywając żadnych leków ani substancji psychoaktywnych.
nawet jak osiagasz swoje cele nie kazdy o tym wie ze jestes zaspokojnony
jesli jestes obiektem zainteresowan pokaz ile ci trzeba zeby czuc sie dobrze!
ale w sumie moze sie myle ;-)
Jestem bardzo nieufny.
Jak więcej chciałem od życia, to ludzie cenili mnie jeszcze mniej niż teraz i jeszcze bardziej uważali za pajaca.
bo to co chcesz musi miec sens jakis dla inncyh nie moze to byc niz gruszki ni z pietruszki
a wgl myslisz ile naukowców miało problem ze społeczeństwem by realizowac swoje fantazje ???
nie jest łatwo kazdy wie.
a wgl myslisz ile naukowców miało problem ze społeczeństwem by realizowac swoje fantazje ???
nie jest łatwo kazdy wie.
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Te zaburzenia chyba z czegoś wynikają?
W moim wieku mogę mieć wywalone na to, co ludzie o mnie myślą. Dlatego uważam swoje urojenia za niezdrowe.
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
powodzenia
Co innego widzieć swoje problemy w wieku dorosłym, a co innego szukać atencji za nastolatka. Znałam wielu takich "schizofreników", którzy sami się zdiagnozowali w wieku 15 lat, a potem z tego wyrośli tak jak w 2007 wyrastało się z bycia emo czy metalem.