Depresja
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Depresja
Mam gleboka depresje podejrzewam ze to przez mojego ojca alkoholika który odszedl od nas gdy mialem 5 lat.jak przepracować te traumy kto pomoze ?
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
Re: Depresja
Twój ojciec toTriumfalnaTurkawka pisze: ↑śr maja 29, 2024 12:53 pm Mam gleboka depresje podejrzewam ze to przez mojego ojca alkoholika który odszedl od nas gdy mialem 5 lat.jak przepracować te traumy kto pomoze ?

Nie zostawiłby cię.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Re: Depresja
sport pomaga, zacznic cwiczyc chocby biegac albo chodzic na poczatek przez godzine marszem