Sylwester 2024
Moderator: moderatorzy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Re: Sylwester 2024
Ja tez ale popieram
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
A ja zeżarłem xanax, nie słyszałem petard nawet u obudziłem się przed chwilą. Tak bniernie jeszcze nie spedzałem Sylvestra u vtło super. Na przyszły rok planuję koleny, taki sam "wypad"
A Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Riku, całym, nie tylko dzisiaj.

A Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Riku, całym, nie tylko dzisiaj.

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Szczęśliwego Nowego Roku !
Wszystkiego Dobrego, przede wszystkim zdrowia Moi Drodzy reszta przyjdzie sama

Oby to był pomyślny rok, mimo że przestępny!
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
bez strachu do przodu...
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Tak to byl straszliwie podstepny ponury rok, nawet do wladzy doszli podstepni ludzie. Nic to, bylo zle to znaczy bedzie.. tylko lepiej

- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Co masz na myśli? Mnie się obecna ekipa rządząca.

pijok i stary zakapiorcanngurro pisze: ↑pn sty 01, 2024 12:49 pm Nic to, bylo zle to znaczy bedzie.. tylko lepiejPosiedzialem sobie do 3 i poszedlem spac, koncert w telewizji obejrzany. Czuje sie zeski i wypoczety jak cudownie jest nie pic alkoholu, pamietam dawne straszne czasy bolu glowy nerwow i kaca fuuuuj nigdy wiecej tej wstretnej parszywej trocizny ale rozumiem mlodych co sie tym truja moze dlatego ze sam nigdy idealem nie bylem, dobrze ze z wiekime czlowiek madrzeje chociaz tez z tym roznie bywa

- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Przestępny czyli co 4 lata rok jest dłuższy o 1 dzień.przegłosowany pisze: ↑pn sty 01, 2024 1:09 pmCo masz na myśli? Mnie się obecna ekipa rządząca.![]()
pijok i stary zakapiorcanngurro pisze: ↑pn sty 01, 2024 12:49 pm Nic to, bylo zle to znaczy bedzie.. tylko lepiejPosiedzialem sobie do 3 i poszedlem spac, koncert w telewizji obejrzany. Czuje sie zeski i wypoczety jak cudownie jest nie pic alkoholu, pamietam dawne straszne czasy bolu glowy nerwow i kaca fuuuuj nigdy wiecej tej wstretnej parszywej trocizny ale rozumiem mlodych co sie tym truja moze dlatego ze sam nigdy idealem nie bylem, dobrze ze z wiekime czlowiek madrzeje chociaz tez z tym roznie bywa
Ja nie tknąłem grama alkoholu w tego sylwestra, za to tak się zalatwiłem xanem, że mnie nawet fajerwerki nie obudziły. Czyję się dobrze z tytułu tak spokojnie spędzonego Sylwestra,
![]()
Podobno pechowy dla mojej rodziny.
pierwszy raz przespałam sylwestra. 0 alkoholu.Nie czuję się zbyt dobrze ostatnio, mało jem, stres.
Wiem taki zarcik noworoczny

Przeglos, nie zartuj, widac jak wycofuja sie ze wszystkich obietnic przedwyborczych, juz raz pokazali na co ich stac jak Komorowski odpowiedzial studentowi ze mlodzi jak nie maja perspektyw w kraju i musza uciekac za chlebem za granice zeby sobie kredyt wzieli i go splacali do konca zycia, apotem dzieci ich dzieci itd
No i gratuluje kochani nie picia! to jest pierwszy milowy krok ku odzyskaniu zdrowia i pelnej sprawnosci fizycznej, a co za tym idzie w nastepstwie takze psychicznej
Nie podobają mi się ci nowi-dawni ludzie co teraz wypływają na powierzchnię: Wałęsa, Kwaśniewski itd.canngurro pisze: ↑pn sty 01, 2024 7:31 pmWiem taki zarcik noworocznyCo nie zmienia faktu ze rok byl smutny ale coz nie zawsze musi byc sielanka i eldorado, prawo rownowagi w przyrodzie musi zostac zachowane
Przeglos, nie zartuj, widac jak wycofuja sie ze wszystkich obietnic przedwyborczych, juz raz pokazali na co ich stac jak Komorowski odpowiedzial studentowi ze mlodzi jak nie maja perspektyw w kraju i musza uciekac za chlebem za granice zeby sobie kredyt wzieli i go splacali do konca zycia, apotem dzieci ich dzieci itd
No i gratuluje kochani nie picia! to jest pierwszy milowy krok ku odzyskaniu zdrowia i pelnej sprawnosci fizycznej, a co za tym idzie w nastepstwie takze psychicznej
Wszystko bylo kupowane i sprzedawane, tak bylo jest i bedzie, to sa tylko marionetki, nigdy nie dowiemy sie kto pociaga za sznurki. Polecam nowy rewelacyjny film na Netflixie, Tajemnice Polskich Fortun, arcydzielo, jak pawda potrafi wyjsc po latach, do tego giwazdorksa obsada, obejrzalem jednych tchem, dawno nie bylo tak znakomitego polskiego flimu, polecam, otwiera slepcom oczy
Chętnie obejrzę, ja polecam "Powrót" serial z 2022r. też na Netflix - ja zaczęłam, ale rozkręca się całkiem nieźle.
Wspaniałego Nowego Roku robaczki 

dzięki Havana 

- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Januszek już nie musi mieszkać w piwnicy!
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to męska k! SPYTACIE? BUC 2023. KU..WA
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to męska k! SPYTACIE? BUC 2023. KU..WA

Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum