Święta B.N.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Święta B.N.
Czy są tu istoty ludzkie, które nie lubią świąt B.N. ?
Ja tych świat nie lubię.
Najprawdopodobniej wielu ludzi ich nie lubi i stąd zwiększone spożycie alkoholu w tych dniach
Ja tych świat nie lubię.
Najprawdopodobniej wielu ludzi ich nie lubi i stąd zwiększone spożycie alkoholu w tych dniach
- FreshEscape
- bywalec
Re: Święta B.N.
Najn, zwiekszone jest. Bo właśnie każdy je lubi z tego powodu ze sie ze szfagrem napiją i to legalnie i żona nie będzie od pijaków wyzywać.. 
A tak a propo witamy, w sumie chyba jesteś jakaś rodzina do użytkownika redaktor, bo tak samo piepszysz

A tak a propo witamy, w sumie chyba jesteś jakaś rodzina do użytkownika redaktor, bo tak samo piepszysz

Ludzie pija nie dlatego ze nie lubia swiat tylko dlatego ze nie lubia siebie i swojego zycia. Nikt nie odurza sie ze szczescia tylko wlasnie z nieszczescia. Z brakow. Latwiej jest sie znieczulac niz cokolwiek zmieniac bo zmiany nie zawsze wychodza na dobre, wymagaja nakladu sil i odwagi. Latwiej jest sie napic i zapomniej niz wyjsc ze strefy komfortu
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Ja za godzinę wychodzę do pracy więc się nie napiję dzisiaj.Ale mikołaj dał mi butelkę czerwonego wina więc jutro będę się „delektował” 

"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
A Święta zawsze lubiłem ,było wesoło i zawsze w dużym gronie.Z biegiem lat bliscy odchodzili i od kilku lat spędzamy święta już tylko w trzy osobowym gronie.Jest miło,ale jednak jakiś żal i wspomnienia o bliskich których już nie ma powodują lekki smutek.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
tez zawsze kochalem swieta, ten klimat i zapach choinek mandarynek oraz piernikow jest niepowtarzalny. choc faktycznie z biegiem lat ludzie sie wykruszaja to jednak ten urok swiateczny pozostaje z nami niezmiennie juz na zawsze, tak jak wspomnienia namlodszych lat
Ja tych świąt nie lubię! A tegoroczne to prawdopodobnie ostatnie z obojgiem Rodziców! Zjedliśmy. barszcz z uszkami i to było całe obchodzenie. Opłatek znalazłem stary - jeszcze z zeszłego roku...
Ja nie lubię, bo to kupa roboty dla niewdzięcznych trutniów
(dorosłych koni).
Poza tym zgadzam się ze stwierdzeniem, że BN to święta dla dzieci a Wielkanoc dla dorosłych.
(dorosłych koni).
Poza tym zgadzam się ze stwierdzeniem, że BN to święta dla dzieci a Wielkanoc dla dorosłych.
W dodatku chyba popadłam w zatarg z Proboszczem na tle pogrzebu Mamy i boję się psychozy albo innych konsekwencji, albo zwyczajnie że niepotrzebnie zrobiłam komuś przykrość.
Na szczęście przemiły i przesmaczny katering BN odkryłam.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ja np. nie lubię. Tak samo Sylwestra/Nowego Ruku i swoich urodzin tuż po nim.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
A, zapomniałam o aspekcie religijnym. Czcimy narodziny Jezusa. Gdyby się nie urodził nie byłoby Zmartwychstaniq.
Otóż w święta B.N. stosunkowo niedawno umarł mój mąż, w zeszłym roku poważnie zachorowałam w B.N., o mało co o nie zeszłam z tego świata, a wczoraj umarł mi na rękach mój ukochany kot.
W dzień Bożego Narodzenia radość wszelkiego stworzenia cóż za sarkastyczny tekst kolędy
W dzień Bożego Narodzenia radość wszelkiego stworzenia cóż za sarkastyczny tekst kolędy
- Catastrophique
- bywalec
Na kłopoty, problemy nie ma odpowiedniego terminu, ktory nam bedzie pasowal. Lepiej wziac odpowiedzialnosc za swoje reakcje na to zamiast szukac winy w Bogu.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Wina nigdy nie lezy w Bogu, zawsze winni sa ludzie oraz ty sam jezeli siebie do tego niecnego plemienia padolu lez zaliczasz
- Catastrophique
- bywalec
Nie zaliczam sie.
Jestem kozą.
Meeeee.
Jestem kozą.
Meeeee.
Tik tak tik tak

- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Januszek już nie jest tylko na zasiłku 
Januszek już nie musi mieszkać w piwnicy!
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to

Januszek już nie musi mieszkać w piwnicy!
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
- Catastrophique
- bywalec
To chyba bot.
Tylko kto go napisał, wdrożył i po co?
Tylko kto go napisał, wdrożył i po co?
Tik tak tik tak