Może powinni chorzy też tak samo ciebie potraktować, że to co piszesz im lata.Catastrophique pisze: ↑pn lip 31, 2023 3:53 pm Opinia chorych na tym forum mi lata, przez zdrowych jestem traktowany bardzo dobrze - skad mozesz to wiedziec?
Nie czuje zadnej presji, na forum jestem bo sie dobrze bawie. No i jestem pewny, ze czasami to co pisze do kogos trafia.
A ze czasami najpierw boli, coz, tak to juz jest z prawda.
Catastrophique
Moderator: moderatorzy
Catastrophique
Zapraszamy na nasze forum dyskusyjne! https://schizofrenia.icd6.pl/
- Catastrophique
- bywalec
Re: Catastrophique
Nie, boje sie oceny innych tutaj ;(.
Takie autorytety.
Takie autorytety.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- Catastrophique
- bywalec
Powaznie mowiac, kolejny temat o mnie w tym dziale, chyba 5 czy 6 z kolei.
Zieeeew.
Zieeeew.
Komu jeszcze nie lata?
Mi nie lata. przychodza tutaj mlodzi ludzie chca sie czasem rozliczyc ze swoja choroba i na powitanie zostaja sprowadzeni do parteru.nie dziwie ze sie tu wyludnia.
- Catastrophique
- bywalec
Napiszcie petycje do prezydenta .
- Catastrophique
- bywalec
Może uda się to podpisać elektronicznie to nie będziecie musieli wychodzić z domu.
Skopiowane z innego wątku: "W każdym razie nie należy się przejmować użytkownikiem @Catastrophique. Wytworzył on w sobie wszystkie możliwe MECHANIZMY OBRONNE dotyczące tego, co nie zgadza się z tezami akademickiej wiedzy i jego autorytetami psychiatrami, A TO DLATEGO, ŻE boi się, że przez nasze wypowiedzi obniży się liczba wytwarzanych leków psychotropowych i w aptece zabraknie dla niego tych środków. Słowo "psychoza" to jego tajna broń, a przecież "psychotyczne" są zarówno halucynacje, jak i wszelkiej maści urojenia, a te ma w sumie każdy człowiek, tylko w innym stopniu i nasileniu. Mówi, że przeszło szesnaście lat temu miał psychozę i lekami skutecznie jej zapobiega, a może po prostu ktoś mu wpuszczał do mieszkania gaz z halucynogenem (?) Jest bardzo pracowity, robi tu za trzech, bywa tutaj widziany nawet po drugiej, trzeciej w nocy, a jest tak skromny, że na jego profilu zablokował wyświetlanie się godziny ostatniego logowania."
- Catastrophique
- bywalec
Pisze, zeby sie mna nie przejmowac a pozniej przepastny wywod na moj temat xD.
Jak zwykle widzisz sprzeczność tam, gdzie jej nie ma.Catastrophique pisze: ↑pn lip 31, 2023 10:16 pm Pisze, zeby sie mna nie przejmowac a pozniej przepastny wywod na moj temat xD.
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Od początku mam wrażenie że nie jest na nic chory, jest zdegradowany umysłowo ale to na własne życzenie, to jeszcze nie choroba.Meduzola pisze: ↑pn lip 31, 2023 10:02 pm Skopiowane z innego wątku: "W każdym razie nie należy się przejmować użytkownikiem @Catastrophique. Wytworzył on w sobie wszystkie możliwe MECHANIZMY OBRONNE dotyczące tego, co nie zgadza się z tezami akademickiej wiedzy i jego autorytetami psychiatrami, A TO DLATEGO, ŻE boi się, że przez nasze wypowiedzi obniży się liczba wytwarzanych leków psychotropowych i w aptece zabraknie dla niego tych środków. Słowo "psychoza" to jego tajna broń, a przecież "psychotyczne" są zarówno halucynacje, jak i wszelkiej maści urojenia, a te ma w sumie każdy człowiek, tylko w innym stopniu i nasileniu. Mówi, że przeszło szesnaście lat temu miał psychozę i lekami skutecznie jej zapobiega, a może po prostu ktoś mu wpuszczał do mieszkania gaz z halucynogenem (?) Jest bardzo pracowity, robi tu za trzech, bywa tutaj widziany nawet po drugiej, trzeciej w nocy, a jest tak skromny, że na jego profilu zablokował wyświetlanie się godziny ostatniego logowania."
Poznałem kilkoro takich ludzi, nigdy nikogo nie szanują i czują się bogiem tam gdzie mogą kimś manipulować i dominować. Silnych nienawidzą ale nigdy się do tego nawet przed sobą nie przyznają.
Ogólnie to najbardziej toksyczny typ człowieka bo pozbawiony całkowicie empatii i uczuć, wystrzelony w kosmos narcyz a w tym przypadku i sadysta.
To wyłącznie teraz wina Zbyszka, wybrał wieloletniego forumowicza -Catastrophique a stracił ogromną ilość zaufanych. Przejrzałem starsze tematy i widać jak na dłoni ile osób wrażliwych tego co tu się dzieje nie zniosło. Zresztą tutaj nie da się prowadzić dyskusji bo każda rozmowa kończy się awanturą i wysmiewką z chorych oraz podkreśleniu swoich boskich cech przez catastorphique.
Dla tego nie chce nic od Zbyszek, nie chce zaufanego bo nie ufam naszemu Administratorowi.
Na forum jestem bo polubiłem kilka osób i tylko dla tego.
Niestety ale wiem że jeszcze nie raz będę musiał zanurzyć się w tym szambie i świecie tego psychopatycznego trolla Catastrophique. Bo odpuścić nie mogę bo muszę stawać w obronie innych forumowiczów. Nie jest to miłe tak się zniżać ale skoro Zbyszek nie widzi problemu to ktoś musi pokazać mu gdzie jego miejsce.
Oczywiście cierpi na tym forum. Ale i tak cierpi poprzez stałe poniżanie wszystkich przez Catastrophique. Więc nie widzę wyjścia.
- Catastrophique
- bywalec
Romantyk i jego batalia xD.
Do tego mysli, ze cos zdziała .
Do tego mysli, ze cos zdziała .
- zdrowy
- zaufany użytkownik
Nie mam rady, ale czasami On ma rację. Może nie jest to odpowiednie na naszą "wrażliwość", ale tak jest. Jest chory tylko czuje się lepiej i nie zważa na słowa... Szkoda, że nie pamięta jak sam wymagał tej wrażliwości i pomocy innych.
- Catastrophique
- bywalec
Jestem w remisji tak jak i Wy, tylko, ze ja sie wziąłem za siebie juz dawno, nie uciekam od zycia, nie zrzucam odpowiedzialności za nie, tylko chce je przeżyć jak najlepiej i od wielu lat o to walczę, z ogromnymi sukcesami, osiągam sukcesywnie coraz więcej. Głównie tym się różnimy.
Nigdy nie wymagalem wrażliwości i pomocy innych, poza lekarzami. Nigdy nikt się nade mna nie litowal. Nigdy tez nie uzalalem się nad soba i nie hejcilem ludzi, którzy mimo choroby osiągnęli więcej. Inspirowalem sie nimi i teraz wielu z nich przegoniłem. Bardzo trudno znaleźć kogoś kto radzi sobie ze schizka lepiej niz ja. Takie sa twarde fakty i zazdrość o to to jedyny powod Waszej niecheci do mnie oraz oskarżania, ze jestem okrutnym psychopata, zniechecam ludzi do forum etc.
Nigdy nie wymagalem wrażliwości i pomocy innych, poza lekarzami. Nigdy nikt się nade mna nie litowal. Nigdy tez nie uzalalem się nad soba i nie hejcilem ludzi, którzy mimo choroby osiągnęli więcej. Inspirowalem sie nimi i teraz wielu z nich przegoniłem. Bardzo trudno znaleźć kogoś kto radzi sobie ze schizka lepiej niz ja. Takie sa twarde fakty i zazdrość o to to jedyny powod Waszej niecheci do mnie oraz oskarżania, ze jestem okrutnym psychopata, zniechecam ludzi do forum etc.
- Catastrophique
- bywalec
Moje "okrucieństwo" polega na tym, ze pisze prawdę, ze tez moglibyście wiele osiągnąć mimo choroby, ale jestescie leniwymi tchorzami i nic nie robicie ze swoim zyciem. Jakby to byla moja wina, ze macie słabe charaktery. Ale trudno to przyznać czyż nie?
Ostatnio zmieniony wt sie 01, 2023 10:16 pm przez Catastrophique, łącznie zmieniany 1 raz.
- Catastrophique
- bywalec
I tylko o to tu chodzi. Pomijając Wasze bzdurne oskarżenia i insynuacje.
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Uchyla rąbka tajemnicy; cóż takiego osiągnąłeś? Opisz.Catastrophique pisze: ↑wt sie 01, 2023 10:07 pm Od wielu lat o to walczę, z ogromnymi sukcesami, osiągam sukcesywnie coraz więcej.
gówno w proszku na kijoszku
@Catastrophique popracuj nad poczuciem humoru, nie każdy tu na serio o wszystkim pisze.
Przyznaję, że mam słaby charakter i co? Czujesz się w związku z tym lepszy ode mnie? Chcesz napluć mi w twarz? Dobrze, ale wiesz jednak, że to nie znaczy nic. Wszyscy jesteśmy tak samo równi wobec Boga Najwyższego. W niczym nie jesteś lepszy od żula z pod monopolowego i jeżeli nawet wydaje się tobie że jest inaczej to jesteś w ogromnym błędzie. Wszystkie twoje sukcesy kiedyś przeminą i są tylko pyłem marnym na tle wieczności która jest absolutem. Ty jesteś nastawiony na konsumpcjonizm sukcesy i gromadzenie dóbr doczesnych, ja na rozwój duchowy i wiarę w Boga jedynego. Jesteśmy równi mimo że różni. Nie jesteś w żaden sposób lepszy od kogokolwiek, pomimo tego że tak bardzo chełpisz się swoimi sukcesami i osiągnięciami. Są w porządku owszem skoro tak twierdzisz, wiele osiągnąłeś pokonując siebie i swoje słabości. Jednak ja nie czuję się nawet w najmniejszym stopniu gorszy od ciebie bo mam inne priorytety życiowe. I tak, jestem tchórzem, czasem boję się wyjść z domu i co? Tylko głupi niczego się nie boi. Niewiele osiągnąłem lub prawie nic, mimo to jestem bardzo szczęśliwym spełnionym starym człowiekiem bo mam moją wiarę w sercu i słońce nad głową. Uwierz, nie potrzeba mi więcej. Nie zazdroszczę tobie gdyż pomimo twoich sukcesów jesteś bardzo biedny w duchu. A nawet gdybyś nie był tez bym ci nie zazdrościł, bo niby czego? Rzeczy materialne przemijają jako polna trawa, o sukcesach za chwilę nikt nie będzie pamiętać, liczy się wyłącznie dobroć i miłość do bliźniego gdyż pozostaje w ludzkiej pamięci na zawsze.Catastrophique pisze: ↑wt sie 01, 2023 10:13 pm Moje "okrucieństwo" polega na tym, ze pisze prawdę, ze tez moglibyście wiele osiągnąć mimo choroby, ale jestescie leniwymi tchorzami i nic nie robicie ze swoim zyciem. Jakby to byla moja wina, ze macie słabe charaktery. Ale trudno to przyznać czyż nie?
Urodził w ciężkich trudach pięcioro dzieci.przegłosowany pisze: ↑śr sie 02, 2023 12:32 amUchyla rąbka tajemnicy; cóż takiego osiągnąłeś? Opisz.Catastrophique pisze: ↑wt sie 01, 2023 10:07 pm Od wielu lat o to walczę, z ogromnymi sukcesami, osiągam sukcesywnie coraz więcej.