Poznam z łodzi lub okolic
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Poznam z łodzi lub okolic
Cześć. Nie desperat, nie leniwy, uprzejmy i troskliwy. Miły to zła cecha, nauczę się być męski i prawdziwy, nie dziadka kalesony. Piszę bo to jedyna opcja poznać płeć przeciwną z tą choroba. Pogadać, pożartować, spotkać się, dopasować. Niestety pracuje, porządkami cię rozczaruje, ale w nagrodę coś ugotuje, smacznym się podzielę, nie dobre wypierdziele. Dziękuję i pozdrawiam
- Katastrofa
- bywalec
Re: Poznam z łodzi lub okolic
Kupcie sobie Xbox Series X oraz PlayStation 5 oraz zainstalujecie Steam na komputerach swoich.
Nie gram w gry, a dla samego stream, zakup nie warty.
- piotrs
- zaufany użytkownik
nie chce mi sie pisać na sprawy matrymonialne
bo ten portal nie jest od tego
są portale randkowe np badoo tinder
fotka czy sympatia
zaloguj sie może kogos poznasz
wpisz w net
bo ten portal nie jest od tego
są portale randkowe np badoo tinder
fotka czy sympatia
zaloguj sie może kogos poznasz
wpisz w net
Mam te apki, jak dochodzi do spotkania, kończy się znajomość. Więc to tylko kolejny sposób. Nie byłem w szpitalu 10lat. Nie mam styczności z ludźmi naszego pokroju, wszystko wokół normalnych osób, stawianie czoła codzienności, praca, dom, spotkanie ze znajomymi. Życie przelatuje przez palce
2. Obturbator oka (w wersji z żaluzją, lub listkiem z Chin) rozwiązuje problem nie|spójności (myślenia oraz rozmów) problem ciągłosci wspiera amfetamina 

- Katastrofa
- bywalec
Z frajerem oraz z frajerami alkoholu nie pij! Nigdy nie podawaj ręki dla frajera oraz cwela! Karłowaty frajer sam Ci pierwszy zawsze rękę poda!
I jak potrzebujesz pomocy społecznej w Krakowie to bardzo dobry kontakt był na miejscu okazało się że tez mieszkasz w dużym stopniu
- FreshEscape
- bywalec
To przepraszam forumowiczów opiszę tutaj swoją opowieść o tym że jesteś psychicznie chorym człowiekiemFreshEscape pisze: ↑pn cze 26, 2023 7:15 pmCo ty pier...isz ?!?! Katastrofa pisze z ośrodka dla bestii w Gostyninie, a to jest warszawa....
- FreshEscape
- bywalec
Opisz lepiej swojego kolege z Gostynina z osrodka dla bestii, bo przecież i ty i on z tamtąd piszecie...
Jak zrobic, pytanie do uzytkowników forum, ankiete. czy zgadzają sie na wywalczone 2 lata temu. W tym ośrodku. Dostęp dla ludzi do internetu ???
Jak zrobic, pytanie do uzytkowników forum, ankiete. czy zgadzają sie na wywalczone 2 lata temu. W tym ośrodku. Dostęp dla ludzi do internetu ???
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Podłączę się do tematu i napiszę,że też chętnie się z kimś spotkam - najlepiej z okolic Łódzkiego,ale jak ktoś mnie przekona to i na drugi koniec polski dojadę.Od dwóch miesięcy nie pracuje i trochę nudno się robi.Koledzy nie zawsze znajdą czas bo każdy pracuje,większość ma rodziny.Jeżdżę trochę z nudów po okolicach,byłem w Tomaszowie w Warszawie,ale fajnie by było pojechać gdzieś i spotkać się z kimś na miejscu.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Nie jedyna. Podrywaj np. na poczekalni do psychiatry