Testy na schizofrenię
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Testy na schizofrenię
Chciałbym poznać wszystkie możliwe testy na schizofrenię. Wiem, że jednym z nich jest MMPI. Znacie jeszcze jakieś?
- FreshEscape
- bywalec
Re: Testy na schizofrenię
Pogłebiona analiza osobowosci czyli mmpi to nie test na schizofrenie. To test na zaburzenia osobowosci. Jako Polak masz 30 procentową szanse na wygranie tego testu

Jest w nim skala schizofrenii. Czy ona o niczym nie mówi? A bardziej kilka wskaźników interpretowanych jednocześnie.FreshEscape pisze: ↑wt lut 07, 2023 6:35 pmPogłebiona analiza osobowosci czyli mmpi to nie test na schizofrenie. To test na zaburzenia osobowosci. Jako Polak masz 30 procentową szanse na wygranie tego testu![]()
- FreshEscape
- bywalec
Nie skala schizofreni. Tylko skala schizoidalności ! Do tego skala paranoidalnośći ! \\\tym testem możesz sobie zbadać zaburzenia osobowości. Dla orzeczenia schizofreni to oddział zamkniety, oddział dzienny albo wieloletnie wizyty u psychiatry...
Teraz rozumiem. Dzięki!FreshEscape pisze: ↑wt lut 07, 2023 6:47 pmNie skala schizofreni. Tylko skala schizoidalności ! Do tego skala paranoidalnośći ! \\\tym testem możesz sobie zbadać zaburzenia osobowości. Dla orzeczenia schizofreni to oddział zamkniety, oddział dzienny albo wieloletnie wizyty u psychiatry...
- FreshEscape
- bywalec
- piotrs
- zaufany użytkownik
a po co ci to
jak jesteś chory a nie bierzesz leków
to i tak prędzej czy póżniej wyladujesz w szpitalu
nie ma czegoś takiego jak testy tylko objawy pozytywne wytwórcze
np sledzenie kamerowanie głosy wrogowie
albo negatywne depresja
jak jesteś chory a nie bierzesz leków
to i tak prędzej czy póżniej wyladujesz w szpitalu

nie ma czegoś takiego jak testy tylko objawy pozytywne wytwórcze
np sledzenie kamerowanie głosy wrogowie
albo negatywne depresja
- Słonecznik1
- bywalec
nie wiem czy wszystkie ale testy są tak zrobione by eliminować kłamanie tak mi się zdawało jak rozwiązywałem