Co zrobić po mission complete. Przespać dzień i wrócić do realu na ich warunkach.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Co zrobić po mission complete. Przespać dzień i wrócić do realu na ich warunkach.
Te spiski ciągną się latami. Ja mam 6 lat a nie 33 i nie chodziłem do tej samej klasy co jak dla mnie uposledzony kolega jak się okazuje były papież.
Jak myślicie że przebijecie się do mainstreamu to po co?
Leki to słodycze. Zastrzyki pozwalają pokonać największe cierpienia.
jak macie fortuny i iq to wszystko na papierze. Choć nikt wam na to nie pozwoli.
Hvp2 to okularnik.
I tak wygraliśmy. To forum ma maskę.
Jak myślicie że przebijecie się do mainstreamu to po co?
Leki to słodycze. Zastrzyki pozwalają pokonać największe cierpienia.
jak macie fortuny i iq to wszystko na papierze. Choć nikt wam na to nie pozwoli.
Hvp2 to okularnik.
I tak wygraliśmy. To forum ma maskę.
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.
Każdy leczący się jest zdrowy.
A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
Re: Co zrobić po mission complete. Przespać dzień i wrócić do realu na ich warunkach.
Wpiszcie mail do cmd przeglądarki.
Win win won
Win win won
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: gimnazjalista
Re: Co zrobić po mission complete. Przespać dzień i wrócić do realu na ich warunkach.
MASKE to maja demony, one nie pozwalaja mi mowic, tylko szepcza. Widze tez bestie i duchy. Wygralem to ja ale schizofrenie nie polecam jej miec
2n²+n=-1