Czy Zły Kiciuś jest oszustem, który ceni legalną pracę ?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Czy Zły Kiciuś jest oszustem, który ceni legalną pracę ?
tak i mam na to dowody.
Zły Kiciuś podmienił minimum 3 posty, które wcześniej należały do mnie, ale zmienij ich treść.
teraz robi ze mnie głupka.
to jest zwykły brudas i oszust.
nosz karwasz mac
Zły Kiciuś podmienił minimum 3 posty, które wcześniej należały do mnie, ale zmienij ich treść.
teraz robi ze mnie głupka.
to jest zwykły brudas i oszust.
nosz karwasz mac
Ostatnio zmieniony sob lis 05, 2022 9:38 pm przez AcidHouse, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- bywalec
Re: Czy Zły Kiciuś jest oszustem, który ceni legalną pracę ?
moje posty zostały podmienione w dolnych działach forum.
i zrobił tak, aby było widać, że jestem głupkiem, a słów, że świat jest piękny i że jestem brudny, nigdy tutaj nie napisałem
i zrobił tak, aby było widać, że jestem głupkiem, a słów, że świat jest piękny i że jestem brudny, nigdy tutaj nie napisałem
Ostatnio zmieniony sob lis 05, 2022 9:39 pm przez AcidHouse, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- bywalec
Zły Kiciuś prawdopodobnie ma psychozę, której nie leczy nawet witaminami, tylko zapija swoje smutki alkoholem.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Jesteś tego pewien. Nigdy się nie mylisz i zawsze trefnie oceniasz sytuację. A może nie pamiętasz wszystkiego. Bo widzisz my nie chodzimy za tobą w krok w krok i nie widzimy co robisz w pokoju. Ale mniejsza z tym
Bo gdy przeglądam wszystkie twoje posty to stwierdzam że większość nie nadaje się do publikacji na tym forum i łamiesz regulamin. Wielokrotnie obrażasz Założyciela tego forum, który łoży nie małe pieniądze prywatne na utrzymanie forum, Wiesz ile to kosztuje? Wiesz co można za to kupić? Może wspomóc jakieś schronisko albo dzień dziecka a nie prowadzić forum dla takiego gościa jak ty. Czy zasługujesz aby tu być? Chcesz zniszczyć Zbyszka, zależy ci aby się gorzej czuł?
Dostajesz ode mnie trzy ostrzeżenia za złe zachowanie. Poza tym 90% twoich postów jest do usunięcia. Zostanie ci najwyżej, no ile?
Odkryłeś że jestem Zły? Zły Kiciuś, miał, miał do przytulania?
Bo gdy przeglądam wszystkie twoje posty to stwierdzam że większość nie nadaje się do publikacji na tym forum i łamiesz regulamin. Wielokrotnie obrażasz Założyciela tego forum, który łoży nie małe pieniądze prywatne na utrzymanie forum, Wiesz ile to kosztuje? Wiesz co można za to kupić? Może wspomóc jakieś schronisko albo dzień dziecka a nie prowadzić forum dla takiego gościa jak ty. Czy zasługujesz aby tu być? Chcesz zniszczyć Zbyszka, zależy ci aby się gorzej czuł?
Dostajesz ode mnie trzy ostrzeżenia za złe zachowanie. Poza tym 90% twoich postów jest do usunięcia. Zostanie ci najwyżej, no ile?
Odkryłeś że jestem Zły? Zły Kiciuś, miał, miał do przytulania?
- Kiciuś_XXL
- moderator
Przepraszam ale nie doczytałem jeszcze ostatniego posta w innym miejscu
Dostajesz czwarte ostrzeżenie za groźby naruszające łamanie rodo
Dostajesz czwarte ostrzeżenie za groźby naruszające łamanie rodo
-
- bywalec
to moja ostatnia wypowiedź na forum.
Nie jesteś wcale zły - jesteś po prostu kotem.
Podmieniaj sobie dalej moje posty i baw się dobrze samotny kocie.
Nie jesteś wcale zły - jesteś po prostu kotem.

Podmieniaj sobie dalej moje posty i baw się dobrze samotny kocie.

- Kiciuś_XXL
- moderator
- Kiciuś_XXL
- moderator
wynocha mi stąd