słynne dylematy
Moderator: moderatorzy
słynne dylematy
John Nash to naukowiec który miał tezy na temat dotyczący powiedzmy zakapowania:
1. jedna z tez mówiła że wszyscy wszystko co wiedza wypaplają byleby by uzyskać wolność
2. inna głosiła że każda ze stron będzie w zmowie ścisłej i żadna nic nie powie
3. następna teza to najpopularniejsza ktoś kogoś wtopił (tzw dylemat więźnia) na kapował za plecami tego drugiego
tam jeszcze chyba inne tezy były ale jaki to był by cudny i sprawiedliwy świat gdyby każdy gadał wszystko co wie :D. - ba! i miał do tego prawo:-)
1. jedna z tez mówiła że wszyscy wszystko co wiedza wypaplają byleby by uzyskać wolność
2. inna głosiła że każda ze stron będzie w zmowie ścisłej i żadna nic nie powie
3. następna teza to najpopularniejsza ktoś kogoś wtopił (tzw dylemat więźnia) na kapował za plecami tego drugiego
tam jeszcze chyba inne tezy były ale jaki to był by cudny i sprawiedliwy świat gdyby każdy gadał wszystko co wie :D. - ba! i miał do tego prawo:-)
- Kiciuś_XXL
- moderator
Re: słynne dylematy
dokładnie
- amigo
- zaufany użytkownik
juz nie posiadam dylematu. tylko droga boga, jezusa. dzieki temu przebrne przez zycie z podniesiana glowa.
Masz psychozę amigo?
- Kiciuś_XXL
- moderator
Tu i w innym wątku pisze o wstępującym w niego jezusie. A to wygląda na urojenia religijne.
amigo pisze: ↑sob lis 05, 2022 8:45 pmJa wiem co dla mnie jest grzechem, jezus wchodzi w moja dusze i dzieki temu nie musze kierowac sie tym co gadaja w kosciele.rozszczepionyumysl pisze: ↑sob lis 05, 2022 8:43 pm We wschodnim chrześcijaństwie grzech to grzech. Twierdzenia, że grzech jest cięższy i lżejszy są fałszywe.
Dzieki bogo sam rozgraniczam grzech.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Mój psychiatra, dobry lekarz mi mówi że nie wszystko można zwalać na chorobę
- Catastrophique
- bywalec
Na chorobę, na leki, lekarzy. Uciekanie od odpowiedzialnosci jest latwe i kuszace.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Nie nikt nie jest winny. Sprawców nigdy nie ma w tym kraju.
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum