Świeżak
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Świeżak
Przyszła i pora na mnie... Mam na imię Krystian, mam 22 lata, choruje na schizofrenię paranoidalną. Coś o mnie? Jaram się strasznie sportem : biegam, jeżdżę na rowerze - ogólnie preferuje cardio
Ponadto od najmłodszych lat oddaje się w przynajmniej 75% hh
Moim marzeniem jest... To pytanie, na które nie znam teraz odpowiedzi
Miło mi, że mogę razem z Wami tu być!
Chętnie mógłbym z kimś zamienić ''dwa słowa''
Pozdrówki
Ponadto od najmłodszych lat oddaje się w przynajmniej 75% hh
Moim marzeniem jest... To pytanie, na które nie znam teraz odpowiedzi
Miło mi, że mogę razem z Wami tu być!
Chętnie mógłbym z kimś zamienić ''dwa słowa''
Pozdrówki
PeKa
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Świeżak
Siema,
Mlody jestes,ja tez lubie sport a dokladnie koszykowka. W jakim wieku zachorowales ?
Pozdro !.
Mlody jestes,ja tez lubie sport a dokladnie koszykowka. W jakim wieku zachorowales ?
Pozdro !.
- Moniko02
- zaufany użytkownik
- Status: niezdolna do pracy
- Gadu-Gadu: 47147715
WItaj Krystian,
Miło Cię poznać! jesteś młodszy ode mnie o dwa lata. Skąd jesteś?
O to to sport jest dobry dla zdrowia i ogólnie endorfiny się uwalniają. Ja też chodzę na siłownię 2-3 razy w tygodniu. Chodzę na cardio i zajęcia.
Od kiedy chorujesz i na co?
Wszystkiego dobrego!
Monika
Miło Cię poznać! jesteś młodszy ode mnie o dwa lata. Skąd jesteś?
O to to sport jest dobry dla zdrowia i ogólnie endorfiny się uwalniają. Ja też chodzę na siłownię 2-3 razy w tygodniu. Chodzę na cardio i zajęcia.
Od kiedy chorujesz i na co?
Wszystkiego dobrego!
Monika
-
- zarejestrowany użytkownik
Cześć Krystian!
Też uwielbiam sport, ja z kolei od podstawówki trenuję siatkówkę.
Ciebie i inne ,,świeżaki z diagnozą schizofrenii" zapraszam do dyskusji na temat choroby i zainteresowań na serwer na discordzie (póki co jeszcze nic się tam nie dzieje, ale mam nadzieję że uda się zbudować super sieć wsparcia!)
https://discord.com/invite/RCdFsaRC
Pozdrawiam, march_efka
Też uwielbiam sport, ja z kolei od podstawówki trenuję siatkówkę.
Ciebie i inne ,,świeżaki z diagnozą schizofrenii" zapraszam do dyskusji na temat choroby i zainteresowań na serwer na discordzie (póki co jeszcze nic się tam nie dzieje, ale mam nadzieję że uda się zbudować super sieć wsparcia!)
https://discord.com/invite/RCdFsaRC
Pozdrawiam, march_efka
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
march_efka pisze: ↑wt mar 05, 2024 9:36 pm Januszek ciągnie druta
Cały evot ciągnie na drucie Januszka xD
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum