Redystrybucja metyloastaksantyny - pomocy
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Redystrybucja metyloastaksantyny - pomocy
Kolega pyta jak w dzisiejszych czasach ma on przeprowadzić redystrybucję metyloastaksantyny nowej generacji do kapsułek żelowych o wysokiej standaryzacji na substancję aktywną, która ma ochronić mózg przed morskim powiewem bryzy oraz pokonać skizodrenię ?
Jest żywym diamentem spośród gównianych ziomków, dlatego wstydził się tu zarejestrować.
Sieeet.
Jest żywym diamentem spośród gównianych ziomków, dlatego wstydził się tu zarejestrować.
Sieeet.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Redystrybucja metyloastaksantyny - pomocy
Mój kolega też zna parę chemicznych zwrotów, ale radzi twojemu tylko żeby zrobić kupę.

-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Nie, nie, kupa tu nie pomoże, jedynie wylewolwerowane durszlaki mogą się okazać miękkie w gotowaniu.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
mój kolega nie był pożywiony tymi wypowiedziami.
powiedział mi później, że zapyta na USA i UK forach i poda się za grzesznika, który chce się nawrócić i zmienić życia ludzkie za pomocą metyloastaksantyny.
powiedział mi później, że zapyta na USA i UK forach i poda się za grzesznika, który chce się nawrócić i zmienić życia ludzkie za pomocą metyloastaksantyny.