Zmeczenie na olanzapinie
Moderator: moderatorzy
Zmeczenie na olanzapinie
Czesc wam,
Jak sobie radzicie ze zmeczeniem na olanzapinie? Ja biore ten lek juz dlugo w dawce 5mg. Wczesniej zmeczenie az tak mi nie doskwieralo. Bylam w stanie w miare ogarniac dzien. Ale ostatnio cos na nic nie mam sily. Pomimo ze sobie powtarzam ze musze zrobic to i tamto...to jak wracam z pracy to na nic nie mam juz sily. Stalam sie jakas taka leniwa i wkurza mnie to.
Jak sobie radzicie ze zmeczeniem na olanzapinie? Ja biore ten lek juz dlugo w dawce 5mg. Wczesniej zmeczenie az tak mi nie doskwieralo. Bylam w stanie w miare ogarniac dzien. Ale ostatnio cos na nic nie mam sily. Pomimo ze sobie powtarzam ze musze zrobic to i tamto...to jak wracam z pracy to na nic nie mam juz sily. Stalam sie jakas taka leniwa i wkurza mnie to.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: Zmeczenie na olanzapinie
Ja stosuję naturalne metody na aktywizację. A zmęczenie, to raczej nie jest od olanzapiny, tylko od samej choroby.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Biorę dwa razy dziennie olanzapine po 10mg. Chyba to zależy od organizmu, mnie bardziej uspokaja niż jestem zmęczony. Jedyna dawka na wieczór, pomaga mi zasnąć i przesypiam całą noc bez budzenia się. Na pracy jestem bardziej skoncentrowany. Jeżeli czuje faktycznie zmęczenie, to robię sobie wyjścia kilkunastominutowe na zewnątrz.
Ostatnio zmieniony wt lut 15, 2022 9:48 pm przez Chłopiec Papuśny, łącznie zmieniany 1 raz.
- piotrs
- zaufany użytkownik
to bierz magnez jagienka na zmęczenie moze po moze
tak i na dwor drobnu lekki spacer
tak i na dwor drobnu lekki spacer
Też nie miałem siły byłem ciągle zmęczony gdy brałem olanzapine też tylko 5mg nie pomogło zmuszanie się do jakiejś aktywności fizycznej, nie pomogło branie witamin i suplementów, teraz już nie biorę tego leku i widzę różnicę mam więcej siły więc to było na pewno od tego leku.
Spróbuj do tego hepargen brać.
Miałem tak samo wiecznie zajechany , teraz biore co innego i nie jestem taki zajechany ale mam depresje choc wole ja bardziej od manii
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Biorę teraz na wieczór do spania. Sen mój, wyregulował się. Biorę 10mg i jest spokojnie. Nic się na szczęście nie dzieje.
- amigo
- zaufany użytkownik
Biorę 10 mg olanzapiny od paru dni i jakoś mocno nie odczuwam zmęczenia.