zostaje do końca w szpitalu. nie brałem leków. straciłem zaufanie. zawidołem. daje spokój rodzicom.

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
iostream
bywalec

zostaje do końca w szpitalu. nie brałem leków. straciłem zaufanie. zawidołem. daje spokój rodzicom.

Post autor: iostream »

odałem rodzicom karte emeryta bankową i chce żeby żyli z moich pieniędzy będą jeździć 7 razy w roku na wakacje.
wystartowałem w konkursie acer i samsung może wygram.
rodzice mnie lubią trochę ale po tym jak hodowałem karaluchy to mnie zabardzo nie rozumieją.

karaluchy są fajne.

są bardzo wymagającymi samkoszami. niektórzy je nazywają turkucie podjaki. są bosami wśród psotników owadów i nie pozowlą na bałągan. jak bałągan to cię gryzą.

wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni gdy nie ma w domu iostream to jesteśmy bezpieczni.

nie wiecie co ludzie o was mówią. nie macie prawa. nawet konstytucja jedynie nas broni. a schizofrenia to 180 pkt inteligencji.

nie IQ. inteligencji.

kto pierwszy najechał na amerykę południową cortez czy pizzaro? a może krzysztof kolumb.
wracając do temtu. daje spokój swoim rodzicom chce żeby o mnie zapomnieli jak walter white wszystko zapalnowałem.
dyrektor jak do niego zadzwonie da mi pokój jedynkę i mc donald na śniadanie i obiad i kolacje.
jestem sądowanie więc nie płacę.

dyrektor@#
wyrazy falling up i iostream są redagowane przez administracje.
iostream
bywalec

Re: zostaje do końca w szpitalu. nie brałem leków. straciłem zaufanie. zawidołem. daje spokój rodzicom.

Post autor: iostream »

dyrektorze chce na posiłki mc donald bo jest taniej i jedzenie się nie marnuje.
pokój jedynkę chcę bo to mam wpisane sądowanie.
chce mieć warunki do nauki i rekreacji.

oprogramowanie tutora@# i motywatora@

i wszystko co jest wpisane sądownie w celu zapewniania mi komfortowego pobytu.

517.139.061 - podpis
wyrazy falling up i iostream są redagowane przez administracje.
Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Re: zostaje do końca w szpitalu. nie brałem leków. straciłem zaufanie. zawidołem. daje spokój rodzicom.

Post autor: Józef80 »

Wiedziałem że wrócisz na forum xd
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.

(Wisława Szymborska)
Zdrowaśny
zaufany użytkownik

Post autor: Zdrowaśny »

Powodzenia!
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”