twój mózg to sejf.
Moderator: moderatorzy
- falling up
- bywalec
twój mózg to sejf.
na politechnicę rozwiązywałem całki i różinczki brył orotowych. teraz nie potrafie.
i to nie dlatego że nie pamiętam.
i to nie dlatego że nie pamiętam.
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"
*
prefix.
*
prefix.
- Stoķrotķa
- bywalec
- Status: 💰💰💰💰💰
Re: twój mózg to sejf.
tylko dlaczego?
- falling up
- bywalec
*
prefix.
*
prefix.
bo wiedza zbyteczna zanika XD
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- falling up
- bywalec
Zbyt jesteś. Jesteś zbysiem.
Won zbysiu z naszego forum dla czujących więcej.
*
prefix.
*
prefix.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Wiedza zgromadzona, a wiedza użytkowa to dwie inne moce.
Jeżeli w szkole zgromadziłeś wiedzę, której nie możesz teraz spożytkować, bądź jej użyć to znak, że pomieszczenia w klasach nie były wietrzone lub nie pilnowałeś swoich kanapeczek.
Można gromadzić długimi latami wiedzę, a ta wylatuje drugim uchem lub jest umieszczana w zakamarkach mózgowych, gdzie taka wiedza tylko się gnieździ i nic z tego nie wynika.
Wiedza użytkowa = możesz się posłużyć wiedzą nabytą, bo ta była przechowywana w odpowiedni sposób, a także dałeś tzw. czipy pamięciowo-powtórzeniowe danej informacji.
W taki sposób możesz prowadzić bogate dyskusje, jeśli oponenci są równie inteligentni lub tylko monologi, jeśli Twoi rozmówcy to idioci.
Jeżeli w szkole zgromadziłeś wiedzę, której nie możesz teraz spożytkować, bądź jej użyć to znak, że pomieszczenia w klasach nie były wietrzone lub nie pilnowałeś swoich kanapeczek.
Można gromadzić długimi latami wiedzę, a ta wylatuje drugim uchem lub jest umieszczana w zakamarkach mózgowych, gdzie taka wiedza tylko się gnieździ i nic z tego nie wynika.
Wiedza użytkowa = możesz się posłużyć wiedzą nabytą, bo ta była przechowywana w odpowiedni sposób, a także dałeś tzw. czipy pamięciowo-powtórzeniowe danej informacji.
W taki sposób możesz prowadzić bogate dyskusje, jeśli oponenci są równie inteligentni lub tylko monologi, jeśli Twoi rozmówcy to idioci.
- falling up
- bywalec
ja konstruuje boty. ale dla mnie nie działąją dlatego nie wiem.
*
prefix.
*
prefix.