czy kiciś i żurawi są pojebani?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: czy kiciś i żurawi są pojebani?
Ni z gruszki, ni z pietruszki... atakujesz akurat niezależnie myślące, elokwentne, pozytywnie kontaktujące osoby. Wiesz, @se7en, każde przemyślenie ma jakieś swoje tło, którego Ty nie raczysz nam ujawnić. Meandry absurdu..? Artystyczna niemoc..? Głos wołającego na puszczy..?
- Catastrophique
- bywalec
Mam watpliwosci co do rozsadku Kiciusia, skoro jest tu moderatorem i jeszcze nie ma tego dosyc
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Kiciuś_XXL
- moderator
Kto to jest kiciś?
Co o nim wiemy?
Co o nim wiemy?
- Catastrophique
- bywalec
Kobiety sie w nim kochaja, mezczyzni nienawidza.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Kiciuś_XXL
- moderator
Acha, to przejdźmy dalej.
Kiciś zawsze był tajemniczy co może być frustrujące. Z kolei ciekawość ludzka bywa bardzo silna by odsłonić komuś myśli ale co zrobić kiedy ten pierwszy już taki się narodził.

-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Proponuje usunąć ten wątek, ponieważ wygląda na to, że zaczynającym ten topic była Meduzola, a tak nie było.
a w ogóle, gdzie podział się prowodyr ?
a w ogóle, gdzie podział się prowodyr ?
Nie obawiam się takich zarzutów. Lubię rozkręcać tematy, byśmy wspólnie doszli do sedna sprawy, ale... na zawołanie- jak widać- woda w kranie, nie wszyscy mówią B, jak powiedzą A, czy C, jak powiedzą B. Może to wyglądać na dolewanie oliwy do ognia, a ja uważam po prostu, że kropla drąży skałę, a papier, jak to papier, cierpliwy jest. Czasem jednak trzeba ostrożnie, bo nadinterpretacje to podobno nasza domena, intencje nie zawsze są jasne, no i z drugiej strony, na podstawie napisanych słów nie można zmierzyć poziomu agresji piszącego... Prowodyr może mieć kilka kont, nie wiadomo.
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Sam chciałbym wiedzieć o co se7en chodziło. Czy był to wybuch niekontrolowany, czy się do tego przyczyniłem.
Bo patrzę w lustro i nie mam sobie nic do zarzucenia.
Ale szczerze, to chciałbym wiedzieć gdzie se7en ma krytyczny punkt który nie powinienem uruchamiać. Chociażby po to, by sytuacja się nie powtórzyła.
Bo patrzę w lustro i nie mam sobie nic do zarzucenia.
Ale szczerze, to chciałbym wiedzieć gdzie se7en ma krytyczny punkt który nie powinienem uruchamiać. Chociażby po to, by sytuacja się nie powtórzyła.
- Infalibilis
- bywalec
End of Topic.
Ciąg dalszy nastąpił.
Zamykam temat.
Ciąg dalszy nastąpił.
Zamykam temat.