Nie banujcie Katastropika
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Nie banujcie Katastropika
nie banujcie Katastropinka, ponieważ jak zostanie zbanowany to może on popełnić samobójstwo, gdyż od dłuższego czasu zauważam, że jego przywiązanie do forum pogłębia jego bardzo zły stan fizyczny i psychiczny.
Fizyczny bo:
produkował się coś, że musi się wzmacniać kawą, bo ledwo stoi na nogach
bo za dużo siedzi, a to ryzyko żylaków i chorób serca
bo przy wzrosśście 170 cm ma aż 95 kg
bo bierze kwetiapinę skrojoną głównie dla płci żeńskiej
psychiczny bo:
jego forumowi przyjaciele już tutaj nie piszą, a bardzo by chciał swoimi dłońmi ich wskrzesić (wskrzesić postacie bajkowe za pomocą różdżki)
bo to osoba bardzo podatna na prowokacje i zranienia psychiczne (mnóstwo zgłaszanych postów - patrz. ban Lasta, ban Guliwer)
bo to osoba, która boi się konstruktywnej krytyki ze strony innych osób, a jest to moim zdaniem pewnego rodzaju fobia
Dlatego Zbigniew nie banuj KAtastropika.
Fizyczny bo:
produkował się coś, że musi się wzmacniać kawą, bo ledwo stoi na nogach
bo za dużo siedzi, a to ryzyko żylaków i chorób serca
bo przy wzrosśście 170 cm ma aż 95 kg
bo bierze kwetiapinę skrojoną głównie dla płci żeńskiej
psychiczny bo:
jego forumowi przyjaciele już tutaj nie piszą, a bardzo by chciał swoimi dłońmi ich wskrzesić (wskrzesić postacie bajkowe za pomocą różdżki)
bo to osoba bardzo podatna na prowokacje i zranienia psychiczne (mnóstwo zgłaszanych postów - patrz. ban Lasta, ban Guliwer)
bo to osoba, która boi się konstruktywnej krytyki ze strony innych osób, a jest to moim zdaniem pewnego rodzaju fobia
Dlatego Zbigniew nie banuj KAtastropika.
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Nie banujcie Katastropika
niech sobie żyje ale niech nie naciąga innych jeśli to robi jeśli nie to ok . A jego pisanie cóż , tup mnie bardziej drażni z pisaniem bo mam wrażenie że się do mnie skrada z ukrytym przekazem i mi robi na złość ciągle w tle coś majaczy . No może nie ciągle ale często jak pamiętam . Lepiej skupić się na ćwiczeniach zadaniach przyjemnościach .Wogóle nie znam ich i w sumie jest ok
Jestem tutaj nowy ale jak ktoś piszę głupoty i zaśmieca całe forum to powinien dostać jakieś ostrzeżenie i nie usprawiedliwia go to że jest chory.
Banujmy chorych na evocie, tu nie ma przyzwolenia na chorobę trzeba się leczyć.
- Catastrophique
- bywalec
Acidku, nabierz troszke dystansu do mojej osoby, bo znowu stracisz zaufanego a potem banik. Nu nu.
Widze, ze wyzwiska juz Ci nie wystarcza i musisz tworzyc tematy o mnie aby dac upust swojej frustracji i niecheci.
Szczerze wspolczuje, ale nie odwzajemniam.
Widze, ze wyzwiska juz Ci nie wystarcza i musisz tworzyc tematy o mnie aby dac upust swojej frustracji i niecheci.
Szczerze wspolczuje, ale nie odwzajemniam.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

-
- bywalec
no tak, ale przecież należy głodnym dać jeść, a spragnionych napoić, przy okazji chroniąc najsłabszych (tutaj zbanowaniem IP).
Jak zostanie zbanowany to nie popełni samobójstwa za to się czegoś nauczy: szacunku do innych ludzi.
Ostatnio zmieniony pt cze 25, 2021 1:56 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
"Zostawcie Titanica, nie wyciągajcie go; tam ciągle gra muzyka"... Coś mu w duszy gra i nie lubi się uzewnętrzniać. Funkcjonuje w środowisku psychologiczno-psychiatrycznym, to po co ma się wychylać..? Jedni są tu od wykopywania wątków sprzed lat (górnicy), inni od spawania (rurociągi), inni od ocynkowywania...
„Zbanujcie Catastrofika, nie pokazujcie więcej go. Niech da nam wszystkim święty spokój. Ot to”
Ostatnio zmieniony pt cze 25, 2021 8:39 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
- Catastrophique
- bywalec
W sumie uzyles tyle pomowien w pierwszym poscie, ze powinienem to zglosic.
I bede zglaszal, jezeli powrocisz do wyzwisk.
Dostaniesz banika i skonczy sie batalia o antypsychiatrie
.
Grozi Ci to znacznie bardziej niz mi.
Albo wyzywasz, albo pomawiasz. Teraz nawet stworzyles temat z takimi bzdurami.
I bede zglaszal, jezeli powrocisz do wyzwisk.
Dostaniesz banika i skonczy sie batalia o antypsychiatrie

Grozi Ci to znacznie bardziej niz mi.
Najslabszy jestes Ty, bo nie potrafisz panowac nad emocjami, frustracja.
Albo wyzywasz, albo pomawiasz. Teraz nawet stworzyles temat z takimi bzdurami.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Mozesz sobie pomarzyc

Glupote bede tepil konsekwentnie.
Tik tak tik tak

Znowu inwektywy - nawet podczas dyskusji o banie dla ciebie.
-
- zaufany użytkownik
Za to udawanie Jadzi, czy Kamili powinien mieć chociaż stracony status "zaufani". Podszywał się pod kobietę i albo próbował podrywać, albo mówił, że Zbyszek się w niej(?) kocha.
Po nim wszystkiego można się spodziewać i udawania kobiety- choć może on być transwestytą .
Na forum wyrządza wiele złego i ban by mu się przydał. Przynajmniej na dwa miesiące. Tylko wtedy zarejestruje się jako Jadzia bądź Kamila i trzeba to będzie śledzić.
Na forum wyrządza wiele złego i ban by mu się przydał. Przynajmniej na dwa miesiące. Tylko wtedy zarejestruje się jako Jadzia bądź Kamila i trzeba to będzie śledzić.
-
- bywalec
Temat zamykam, ponieważ Katastropik zgłasza nasze posty, które są prawdziwe, ponieważ posty nie są moimi oszczerstwami, a tylko przytaczaniem publicznych wypowiedzi Katastropika.
Pogrążyłeś się = zamilcz !
-
- bywalec
No wiem, że jest poważnie chory, ale jak zamknąć ten wątek, aby np. Ciebie ten kolega wmawiający nienawiść, nie zgłosił Twoich postów ?
Zgłaszane to będą posty catastrofika w których obraża on i lekceważy innych.
- Catastrophique
- bywalec
Trzymam kciuki i powodzenia xD.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Niczego nie zglaszam, nie widze takiej potrzeby poki co. Jak przesadzisz z inwektywami, Zbyszek pewnie wyciagnie konsekwencje i bez mojej ingerencji.
Przytocz jakąkolwiek moja wypowiedz (zacytuj), ktora potwierdza Twoje powyzsze wymysły na moj temat.
Tik tak tik tak