Jak się czujecie
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Jak się czujecie
Jak się czujecie . Jesteście pełni energii czy raczej przybici i zdołowani?
Ostatnio zmieniony pt cze 18, 2021 4:55 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Jak się czujecie
Polecam kawę z mlekiem w proszku.
Mleko w proszku to cukier. Puder. Zmiażdżony. Zwykły.
Będziecie mieć pełny dzień. Bo nie zaśnięcie.
To coffeina. Pedofile czyli osoby które nie dotykają przyrodzenia.
Muszą mieć coffeine.
Mleko w proszku to cukier. Puder. Zmiażdżony. Zwykły.
Będziecie mieć pełny dzień. Bo nie zaśnięcie.
To coffeina. Pedofile czyli osoby które nie dotykają przyrodzenia.
Muszą mieć coffeine.
*
dobrze 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
A czy ktoś czuje się źle?
pomiędzy dobrze a źle
jestem zamulony, nic mi się nie chce
jestem zamulony, nic mi się nie chce
ja czuję się źle mimo ,ze biorę dobrane dobrze leki
- Catastrophique
- bywalec
Dzisiaj fantastycznie
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- falling up
- bywalec
Bo amann w psychozie szukał schronienia na forum.
Inaczej by go nie zbanowali.
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"
*
prefix.
*
prefix.
- Catastrophique
- bywalec
Nie wiaze Amanna ze swoim poczuciem szczęścia. Jestem, mozna nawet powiedzieć, niepoprawnym optymista i radosc daje mi kazdy dzien
.
Natomiast Amann - mysle, ze nie mial psychozy tylko zzerala go nienawisc, co bylo widac po jego zachowaniu.

Natomiast Amann - mysle, ze nie mial psychozy tylko zzerala go nienawisc, co bylo widac po jego zachowaniu.
Tik tak tik tak

Nie masz racji, widać było wyraźnie zachowanie obsesyjno-kompulsywne. Tyle że chyba nie było innej rady na to. Nawet prośby moderatorów czy propozycje statusu zaufanego nie skutkowały.
Bardzo mu podpadłeś i nie jesteś w tym bez winy, może to ciebie czegoś nauczy.
Czuję się dobrze ale czasem jak tu wchodzę to nie jest dobrze jak czytam o tym kogo zbanować itd.
Zbyt dużo tego ..........
Pozdrawiam
Zbyt dużo tego ..........
Pozdrawiam

- Catastrophique
- bywalec
Zachowanie obsesyjno - kompulsywne to jeszcze nie psychoza.Digital pisze: ↑czw wrz 30, 2021 10:35 am Nie masz racji, widać było wyraźnie zachowanie obsesyjno-kompulsywne. Tyle że chyba nie było innej rady na to. Nawet prośby moderatorów czy propozycje statusu zaufanego nie skutkowały.
Psychoza to mocne oderwanie od rzeczywistości, głosy, urojenia, Amann tak się nie zachowywał pomimo, że ta jego obsesja na moim punkcie była mocno niezdrowa, na pewno nie było to normalne, ale jednak nie psychotyczne.
Jestem bez winy. Nic mu nie zrobiłem. Nie mam wpływu na czyjąś zazdrość, uprzedzenia i płynącą z tego nienawiść. Nic nie usprawiedliwia jego ciaglych obelg, atakow i insynuacji.
Sam nigdy się tak nie zachowuje, ale dosyć często się z tym spotykam więc znam to dobrze - to częsty schemat. Tutaj niczego nowego się nie nauczę, bo wiem, żeby takie zachowanie zlewać i dalej robić swoje.
Tik tak tik tak

Człowiek uczy się przez całe życie, wszędzie i zawsze. Wszędzie wokoło są ludzie, a siebie można ocenić prawidłowo wyłącznie przez pryzmat innych. Własna samoocena prawie zawsze jest omylna, gdyż jest własna i subiektywna.
- Catastrophique
- bywalec
Ja się uczę i dzięki tej wiedzy wiem kiedy mam do czynienia z hejterem a kiedy z osoba zyczliwa, ktora podzielila sie ze mna swoja konstruktywna krytyka. Bardzo latwo jest to odroznic, bo jednak pomimo tej naszej ogromnej roznorodnosci, zachowujemy sie tez niekiedy schematycznie i przewidywalnie. Symptomy bywaja oczywiste i prowadza do logicznych wnioskow.
Jakieś potwierdzone dane na temat tego, że własna ocena jest zawsze mylna?
Czy to, że jest własna i subiektywna przeczy jej wiarygodnosci? Niby dlaczego?
Z tym jest bardzo roznie.
Bardzo wazne jest znac swoja wartosc i nie dawac sie umniejszac innym. Ja to mam wlasnie bardzo dobrze opanowane - lata doswiadczen.
Ocena nas przez innych ludzi często jest przekłamana przez ich uprzedzenia, nienawiść, niechęć, chęć zaszkodzenia nam. Niektórzy lubują się w umniejszaniu innych. Uważasz, że kogoś takiego należy słuchać i kierować się takimi zawsze negatywnymi na nasz temat opiniami?
Pryzmat bywa bardzo mylacy.
Jakieś potwierdzone dane na temat tego, że własna ocena jest zawsze mylna?
Czy to, że jest własna i subiektywna przeczy jej wiarygodnosci? Niby dlaczego?
Z tym jest bardzo roznie.
Bardzo wazne jest znac swoja wartosc i nie dawac sie umniejszac innym. Ja to mam wlasnie bardzo dobrze opanowane - lata doswiadczen.
Ocena nas przez innych ludzi często jest przekłamana przez ich uprzedzenia, nienawiść, niechęć, chęć zaszkodzenia nam. Niektórzy lubują się w umniejszaniu innych. Uważasz, że kogoś takiego należy słuchać i kierować się takimi zawsze negatywnymi na nasz temat opiniami?
Pryzmat bywa bardzo mylacy.
Tik tak tik tak

- amigo
- zaufany użytkownik
Kiedy wrocilem na terapie to sie lepiej czuje.
Hejka Wam
Czuje się okropnie
Jestem po rozstaniu, nie boli mnie to, w sumie nie wiem co mam czuć... Nie mam jakby tych zachowań, mam wszystko gdzieś...
Ale czuje taką pustkę, jakbym nie miał wewnętrznego siebie
mam dziwne uczucia w sobie nie wiem jak to sformułować
Czuje się okropnie
Jestem po rozstaniu, nie boli mnie to, w sumie nie wiem co mam czuć... Nie mam jakby tych zachowań, mam wszystko gdzieś...
Ale czuje taką pustkę, jakbym nie miał wewnętrznego siebie
mam dziwne uczucia w sobie nie wiem jak to sformułować
P e K a
Na razie dobrze 

Czuję się tak, jakby ktoś mi serce zakuł w łańcuchy. Ale muszę być konsekwentna wobec jednej osoby. Kilka dni temu obrażała mnie z premedytacją, i co, mam się teraz ukorzyć przed nią..?