Wykonczyli mnie w pracy
Moderator: moderatorzy
Wykonczyli mnie w pracy
Witam. Wykonczyli mnie w pracy doszlo do tego ze muszę isć na L4 bo doszło do przemeczenia organizmu, mozg i cialo zaczelo szfankować. A tak chwaliłem tą prace wszystko sie zmienilo 3 tygodnie temu ze cala odpowiedzialnosc za projekt przeszla w moje rece, za duzo obowiazkow i organizm odmowil posluszenstwa. Dopoki wszystko nie wroci do normy bede na L4.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Re: Wykonczyli mnie w pracy
I dobrze odpoczniesz sobie, nie zarazisz sie wirusem, zobacz sa tego same plusy.
No dokladnie
same plusy 

Odpocznij trochę i szykuj się na powrót ,pewnie znowu będziesz obciążony obowiązkami ,więc lepiej się przygotować.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Pisałeś na chacie, że pomiatasz ludźmi. Jedak jest sprawiedliwy ukochany BÓG.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Wykonywalem prace ktora powinny wykonywac 2 osoby dlatego tez doszlo do wyczerpania organizmu. Nie wiem kiedy pisalem na chacie ze pomiatam ludzmi. Ale tak pelnie funkcje kierownicza wiec muszę ludzią rozkazywać co mają robić aby robota szla do przodu.
- Catastrophique
- bywalec
Podłość za podłość.Bright Angel pisze: ↑ndz kwie 18, 2021 8:14 pmPisałeś na chacie, że pomiatasz ludźmi. Jedak jest sprawiedliwy ukochany BÓG.
Sprawiedliwość wg. Boga Angela

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

kapitan Schettino
Biorę poł roku wolnego i przekwalifikuje sie na programistę, dosyć mam barku kompetencji swoich przełożonych w branży budowlanej.
jak długo możesz być na tym eL 4 żeby pracodawca nie dostsował ci odpowienich warunków pracy i procesu nie leczenia tylko rehabilitacji.AdamSchibi pisze: ↑ndz kwie 18, 2021 12:46 pm Witam. Wykonczyli mnie w pracy doszlo do tego ze muszę isć na L4 bo doszło do przemeczenia organizmu, mozg i cialo zaczelo szfankować. A tak chwaliłem tą prace wszystko sie zmienilo 3 tygodnie temu ze cala odpowiedzialnosc za projekt przeszla w moje rece, za duzo obowiazkow i organizm odmowil posluszenstwa. Dopoki wszystko nie wroci do normy bede na L4.
obecne sposoby leczenia i rehabilitacja to gra na androida: KING PING PONG.
grą w ping ponga leczy się schizofernia poprawia funkcje poznawcze.
ale
szybciej jest.
nauczyć się małego katechizmu.
*