Rozwój zawodowy w dobie pandemii. Gdzie po kurs?
Moderator: moderatorzy
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Rozwój zawodowy w dobie pandemii. Gdzie po kurs?
Dosłownie za trzy miesiące wyjeżdżam z Polski wstępnie na rok, a docelowo ma to być wyjazd na stałe. Jak zwykle "budzę się w ostatniej chwili" i zaczynam szukać kursów zawodowych, czy raczej nowych umiejętności. Czy znacie jakieś firmy w których można w krótkim okresie czasu online rozwinąć swoje predyspozycje zawodowe i w jakich kierunkach? Będę wdzięczny za jakąkolwiek informacje tą przydatną i zdatną do wykorzystania. 

Re: Rozwój zawodowy w dobie pandemii. Gdzie po kurs?
Polecam Coursere. Troszkę drogo. Ale za te 399$ rocznie, można by machnąć nawet z 10 specjalizacji informatycznych..
Jeśli chodzi o fizyczne umiejętności pozostają obsługa: kasy fiskalnej, wózka widłowego, tokarki, szlifierki i detonatora..
Jeśli chodzi o fizyczne umiejętności pozostają obsługa: kasy fiskalnej, wózka widłowego, tokarki, szlifierki i detonatora..
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Informatyczne mnie nie interesują, to będzie praca fizyczna. 
-
- zaufany użytkownik
Dumny jestem z Ciebie, sam nie dałbym rady wyjechać za granicę pracować. Jeszcze dużo pozapominałem języków (to znaczy bardziej niemieckiego niż angielskiego).
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Zapisałem się na kurs języka angielskiego. Odpowiada mi ta szkoła bo ma umowy miesięczne, co bardzo mi odpowiada bo wstępny termin wyjazdu mam na koniec czerwca. Zapłaciłem 230 zł. za 16 godzin w miesiącu. Szkoła przy głównej ulicy, zajęcia hybrydowe. Zaczynam we wtorek.