Solian + Ketrel na Nastrój

amisulprid

Moderator: moderatorzy

Galard
bywalec

Solian + Ketrel na Nastrój

Post autor: Galard »

Biorę 300mg Solianu na F-20. Ostatnio zacząłem brać też 25mg Ketrelu z powodu zaburzeń nastroju. Z mojego doświadczenia mała dawka Ketrelu zdecydowanie pomaga zarówno na obniżony, jak i na podwyższony nastrój. W mojej chorobie są elementy Cyklotymii/dwubiegunówki. Męczyłem się z tym przez ponad dekadę. Jeżeli macie zaburzenia nastroju (depresja/mania), to warto spróbować dodać odrobinę Ketrelu. Jest to neuroleptyk, który niweluje psychozy i stabilizuje nastrój. Jako główny lek ludzie biorą tego nawet 300-600mg, czyli 25mg dziennie to bardzo mało.

Dodatkowo na podwyższony nastrój polecam Hydroksyzynę. Na obniżony polecam... Tabex. Tabex jest to Cytyzyna, "fałszywy tytoń", który jest używany w odwyku od palenia. Tabex zawiera to to samo co Desmoksan. Tabex działa na poziom dopaminy w mózgu i potrafi wyciągnąć ze stanu depresyjnego w ciągu kilku godzin. Duże dawki Tabexu mogą nawet wywołać stany maniakalne/psychotyczne. Zanim zacząłem brać Ketrel 25mg, brałem w zależności od potrzeby Tabex albo Hydroksyzynę.
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Re: Solian + Ketrel na Nastrój

Post autor: nadzieja dobrowolska »

Biorę stabilizator nastroju (lamotryginę) oraz kwetiapinę w formie retard (350mg) i czuję się tak samo depresyjnie jak bez niego. Bez lamotryginy jest chyba gorzej, chociaż już sama nie wiem, różne epizody miewam.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

To jest tak swietny wybitny i rewelacyjny lek ze nic juz wiecej przy nim nie potrzeba. Tylko trzeba dac organizmowi dostroic sie, receptory w mozgu musza poczuc nowe dla nich dzialanie i wyregulowac sie, po czym nastepuje jego prawdziwa terapeutyczna i czysta aktywizacja. Ten lek jest prawdziwym wybawieniem, przelomem i rewolucja w dziedzinie psychiatrii! Sam jeden wystarczy za 10 roznych pastylek.
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Post autor: nadzieja dobrowolska »

Antonio Kontrabas pisze: śr mar 17, 2021 7:00 pm To jest tak swietny wybitny i rewelacyjny lek ze nic juz wiecej przy nim nie potrzeba. Tylko trzeba dac organizmowi dostroic sie, receptory w mozgu musza poczuc nowe dla nich dzialanie i wyregulowac sie, po czym nastepuje jego prawdziwa terapeutyczna i czysta aktywizacja. Ten lek jest prawdziwym wybawieniem, przelomem i rewolucja w dziedzinie psychiatrii! Sam jeden wystarczy za 10 roznych pastylek.
Mów za siebie. Przez prolaktynę nie mogę brać wysokich dawek solianu, a niskie są mi niepotrzebne.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

Niezaleznie od dawkowania jest naprawde skutczny! Jezeli szodza tobie wysokie dawki to zazywaj niskie i osiagniesz jeszcze lepszy efekt. Przez kilka lat z rzedu zazywalem tylko 100mg na dobe i nawet tak niska dawka miala rewelacyjnie silne dzialanie antypsychotyczne! To jest najlepszy obecnie lek jaki istnieje!
ODPOWIEDZ

Wróć do „solian”