Moderator: moderatorzy
Jak zwracałem uwagę, to dostałem ostrzeżenie za hejt..... Jak mówię prawdę, bądź wyśmiewam debilne teorie to mnie degradują... I to wszystko ty mi zrobiłeś WODZU, bo zwracam uwagę.... Teraz pisze tylko w wątkach neutralnych i to jest śmieszne
Widzisz, na tym forum zasadniczo nie ma cenzury. Każdy może pisać, co chce i nie wolno Ci się z nikogo śmiać. Jedyne, co możesz, to przedstawić swój punkt widzenia - inny niż tego kogoś popierającego antypsychiatrię. Na końcu zwycięża argument, a nie ten, kto przydławi innych, żeby nie pisali bzdur. To jest kwestia pewnej kultury w komunikowaniu się z innymi ludźmi. Zostałeś zdegradowany nie za poglądy, lecz za nieprzyzwoity sposób wywierania presji na innych. Odróżnij proszę ten fakt, odróżnij treść od formy.Catastrophique pisze: ↑pt paź 23, 2020 12:29 am Ja zostalem zdegradowany, bo krytykowalem i smialem sie z antypsychiatrii i osob, ktore ja popierają.
Z pierwszym się zgodzę, z drugim nie. Mamy przecież system "niechcianych postów". To jest swojego rodzaju "kubeł na śmiecie" z nieznikającą zawartością. Te posty nie giną, lecz kto nie chce nie musi w nich grzebać, ani ich czytać. Podaj konkretny przykład, w którym ten system nie działa.Catastrophique pisze: ↑pt paź 23, 2020 6:27 am Antypsychiatria jest bardzo szkodliwa i jak najbardziej, powinna byc cenzurowana.
Masz wrażenie, że forum PROPAGUJE antypsychiatrię ? Tu powinien chwytać pkt.6.6 regulaminu. Podaj linki, w których ma miejsce propaganda, a nie same przekonania. Wiem, że rozróżnienie jest nieraz trudne. Był wątek poświęcony temu tematowi.Catastrophique pisze: ↑pt paź 23, 2020 6:27 am Rowniez ponosisz odpowiedzialnosc za osoby, ktore posluchaly sie jej zwolennikow i przestaly brac leki
Jest mi przykro. Nie siedzę cały czas nad forum. Mam inne poważne zajęcia. Działanie forum jest zależne od dobrej woli jego użytkowników. Jeśli tylko ktoś skarży się na konkretny post zawsze możemy i powinniśmy zaregować. Zdaję sobie sprawę, że były i są podejmowane próby celowego przytrucia forum.Catastrophique pisze: ↑pt paź 23, 2020 6:27 amForum odstrasza nowe osoby, a Ty piszesz o dbaniu o kulture slowa.
Jest mi przykro, lecz to Ty rezygnujesz, nie ja. Poskarż się na takiego kogoś, od kogo spotkałeś się z wyzwiskami. Na pewno zareagujemy, jeśli nie Pycioslawa to ja.Catastrophique pisze: ↑pt paź 23, 2020 12:12 am Szkoda czasu do tego pewnie czesto konczy sie to wyzwiskami. Czyli efekt odwrotny od zamierzonego.
Oczywiście, ze rezygnuje. Nie lubie klocic sie w nieskonczonosc. Od reagowania w takich sytuacjach powinni byc moderatorzy.zbyszek pisze: ↑pt paź 23, 2020 8:04 amJest mi przykro, lecz to Ty rezygnujesz, nie ja. Poskarż się na takiego kogoś, od kogo spotkałeś się z wyzwiskami. Na pewno zareagujemy, jeśli nie Pycioslawa to ja.Catastrophique pisze: ↑pt paź 23, 2020 12:12 am Szkoda czasu do tego pewnie czesto konczy sie to wyzwiskami. Czyli efekt odwrotny od zamierzonego.
Nie kazdy ma wystarczajaca wiedze i jest krytyczny, aby potraktowac to jak brednie.Antypsychiatrzy mają swój dział i piszą tam różne brednie - między innymi po to, żeby każdy mógł zajrzeć i przekonać się, że to brednie.
Oj mogłabym się z nim kłócić jeśli chodzi o stosunek do ludzi na czacie czy forum, ale po co?
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem