Prośba o pilną pomoc

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
lucyfer666
bywalec
Kontakt:

Prośba o pilną pomoc

Post autor: lucyfer666 »

Witajcie długiiii czas mnie nie było na tym forum tak jak wy tak jak i ja choruję na schorzenia psychiczne ale tym razem chciałem was prosić o pomoc w innej kwestii !!

Licznik stanął na kwocie 2728 zł :(

Potrzebujemy pilnie zebrać 600 - 1000 zł na leki, na leczenie, kolejny etap rehabilitacji !!!!!

Oraz niestety musimy dodatkowo zebrać 100 zł na wizytę w warszawie w instytucie :(

Jeśli ktoś ma wątpliwości to proszę pisać na priv podeślę dowody :(

Proszę każdego o dobrym sercu o pomoc najlepiej finansową !!!

Jeśli macie znacie firmy które mogłyby też pomóc proszę piszcie odezwiemy się też do nich. Nie chce umierać :(

Kochani sprawdził się najgorszy ze scenariuszy !!
W dzisiejszym dniu usłyszałem wyrok który miał być znany w lutym ale poznałem go dziś.
Moje serce jest tak osłabione i wykończone że będzie potrzebny PRZESZCZEP SERCA !!! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Jestem kompletnie załamany i zbity !! 😭😭😭😭😭😭😭😭
Jest to dla mnie wyrok i rozpoczęcie walki z czasem.

Cukrzyca? Choroba Serca ? Często ta choroba jest dla chorego i jego rodziny sporym wyzwaniem. To prawda. Nie neguję tego, ale... niektórzy mają naprawdę gorzej, dużo gorzej. Poznajcie moją historię Nazywam się Tomasz Watorowski mam 34 lata pochodzę z Torunia. Od urodzenia choruję na serce od 6 roku życia mam wszczepiony stymulator serca. A od 1 października 2019 roku mam stwierdzoną cukrzycę typu 2. Większe kłopoty ze zdrowiem zaczęły się po 2002 roku.

Moja sytuacja zdrowotna jak i materialno - finansowa jest zła. Mam zasiłek pielęgnacyjny i mam rentę socjalną nie stać mnie na leczenie na leki na rehabilitację czyli ogólnie na egzystencję normalną. wizyty , konsultacje , leczenie to ogromny koszt .

Dlatego Kochani zwracam się do was z prośbą o pomoc finansową na moje leczenie.

Licznik stanął na 1700 zł potrzeba znacznie więcej bo aż 175,000 na 3 lata leczenia !!!

Na co pójdą pieniądze ??

Leki. Leczenie. Rehabilitacja. Zakup sprzętów jak i rzeczy potrzebnych do funkcjonowania osoby niepełnosprawnej ( np. zakup nowych okularów z powodu pogorszenia się wzroku ).

Dodam że czekamy na wizytę w instytucie diabetologii , gdzie zostanie podjęte specjalistyczne , wielokierunkowe leczenie cukrzycy i chorób wspólistniejcych , które utrudniją prowadzenie cukrzycy . A to wiąże się z kolejnymi kosztami

Wymagam również rehabilitacji i wizyt u kolejnych specjalistów . Narodowy Fundusz nie przewiduje refundacji leczenia mojego

Link do zbiórki >>>>
https://pomagam.pl/4wrtbbt7

JEŚLI MASZ WĄTPLIWOŚCI CO DO LEGALNOŚCI ZBIÓRKI I APELU ZAPRASZAM NA PRIV PODEŚLE WSZYSTKO CZEGO POTRZEBA :)
Dziękuję ci że przywróciłaś mnie do życia i dałaś znów wiarę w miłośc i uczucie
Dziękuję ci skarbie że jesteś, że chcesz ze mną dzielić szczeście :)
Kocham cię Sylwia :***
lucyfer666
bywalec
Kontakt:

Re: Prośba o pilną pomoc

Post autor: lucyfer666 »

Kochani Pomoże ktoś ??
Błagam !!!!!!!
Sytuacja jest dramatyczna !!!
Proszę !!!
Potrzeba 600 - 1000 zł

Jeśłi macie wątpliwości piszcie na priv !!
Błagam chcę żyć !!!
Potrzebuję pomocy by leczyć się i rehabilitować inaczej umrę !!!!
Dziękuję ci że przywróciłaś mnie do życia i dałaś znów wiarę w miłośc i uczucie
Dziękuję ci skarbie że jesteś, że chcesz ze mną dzielić szczeście :)
Kocham cię Sylwia :***
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”