Usunięcie konta
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Usunięcie konta
Proszę o usunięcie mojego konta z wszystkimi postami czy mam w tej sprawie napisać do pana Zbyszka czy do kogo
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: Usunięcie konta
Jedynie Zbyszek może usunąć Ci konto, ale pewnie tego nie zrobi. Dlatego lepiej poproś go o bana np. na 1 rok.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Dlaczego chcesz usunac konto?
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Proszę o usunięcie konta wraz z wszystkimi postami.
I Zbyszek nie mów że się nie da - bo w ustawieniach w panelu administracyjnym się da, więc nie kłam, że się nie da.
I Zbyszek nie mów że się nie da - bo w ustawieniach w panelu administracyjnym się da, więc nie kłam, że się nie da.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Owszem można usunąć całe konto, lecz całkiem dużo osob ma od czasu do czasu wyjść niczego tu nie pozostawiając. Takie sytuacje nie są nienormalne, lecz wcale nierzadkie, nawet jeśli te osoby mają po jakimś czasie ochotę zarejestrować się ponownie na forum.
jeśli będziemy tak robić dialogi z osobami, które już dawni nie istnieją się pozawalają. Z w miarę spójnych dyskusji zrobią się strzępy
Obawiam się takie degradacji i dlatego godzę się skasowanie konta tylko jeśli jest to dobrze uzasadnione, np wyciekają dane osobowe, etc.
jeśli będziemy tak robić dialogi z osobami, które już dawni nie istnieją się pozawalają. Z w miarę spójnych dyskusji zrobią się strzępy
Obawiam się takie degradacji i dlatego godzę się skasowanie konta tylko jeśli jest to dobrze uzasadnione, np wyciekają dane osobowe, etc.
Proszę Cię Zbyszku o bezpowrotne usunięcie konta.