HEJ JESTEM TU OD NIEDAWNA
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
HEJ JESTEM TU OD NIEDAWNA
Hej niedawno zalozylem tutaj konto psycholog zalecił mi by poznac ludzi z podobnymi zaburzeniami jak JA i jestem .Obecnie ciezko stwierdzic co mi jest wiem ze mam urojenia zaburzenia psychotyczne.Chetnie sobie z kims popisze na PM to dla mnie calkim nowosc moze pomoge przy okazji komus innemu 

-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: HEJ JESTEM TU OD NIEDAWNA
Witaj w naszym gronie. Jak juz wejdziesz to ciezko stad wyjsc. Przyciaganie. Jak wygladaja Twoje objawy? Jestem ciekawa, skoro ciezko stwierdzic co Ci jest. Mi tez bylo ciezko stwierdzic. Przez rok bladzilam.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Wydaje mi się że jestem przedmiotem Hejtu i wielkiego zainteresowania ludzi ktorych spotykam (sasiadow ciagle mnie ktos obgaduje,sledzi moje konta w internecie i tel , pisze o mojej calej przeszlosci na jakiejs stronie hejterskiej wszyscy znajomi o tym wiedza ale nikt nie chce mi tego powiedziec bo moja rodzina twierdzi ze jestem chory i bym lekow nie bral .Nie potrafie tego obalic ani potwierdzic .Najprawdopodobniej to urojenia ksobne i przesladowcze albo po czeci Schizotypia aczkolwiek nie mam spelnionych wszystkich wytycznych tych zaburzen .Boje sie chodzic do pracy aczkolwiek chce się powoli przelamywac .Ponad miesiac temu lekarz mi przepisal Risperon on mi nawet pomaga zobojetnia na to wszystko ale przekonanie nadal nie zostalo zniwelowane.
Podejrzany temat, jakby moi znajomi patrzyli czy rybka połknie haczyk.
To moj 1000 post. Powiem Ci tak moze bierzesz za mala dawke leku jesl masz nadal takie urojeniowe myslenie. Ja na poczatku swojej choroby mialem tylko myslenie ze brat chce mnie skrzywdzic trwalo to kilka lat. Bralem leki to minelo. Pozniej przestalem brac leki i po pol roku mialem swoj pierwszy epizod wtedy podejrzewalem wszystkich ze chca mnie skrzywdzic i mam do czynienia z mafia w pracy. Zaliczylem pobyt w szpitalu jak narazie jedyny. Bralem leki w mniejszych dawkach niz zalecane i po roku zaliczylem drugi epizod tym razem bez szpitala ale urojenia tej samej tresci. Narazie od roku jest spokoj ale bralem duze dawki leku tzn. 400mg solianu, 500 absenoru. Teraz jestem na 300mg solianu i mialem jeden w jeden dzien mysli urojeniowe ale dawki nie zwiekszylem bo na nizszej dawce jestem bardziej zyciowy.
Obecnie sie uspokoilem troche wyciszyłem moja najblizsza rodzina nie miala ze mna lekko . Nie mam zadnych konkretnych dowodow czarno na bialym a jedynie poszlaki . Szpitalu nie zwiedziłem a mogli mnie tam wyslac to juz trwa około roku
Biore 2 mg Rysperonu

To chyba mocny lek 

- 137
- bywalec
- Kontakt:
Ja myśle urojeniowe miewam tylko w psychozie i na początku pobytu w szpitalu. Potem przechodzą.
Ale normą są u mnie szalone pomysły. W sensie jakis teorii spiskowych. Trafia do mnie to.
Ale normą są u mnie szalone pomysły. W sensie jakis teorii spiskowych. Trafia do mnie to.
Ostatni moj rok to byla jakas psychoza wiara w cos co nie istnieje chyba 

-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: Bezrobotna
Hej
Tez biorę Rispolept i mam stwierdzona schizofrenie z 2 biegonówka ( zaburzenia schizoafektywne) I inne leki na 2 biegunowke
Na początku Choroby brałam olozapine i tez mi nie pomagała bo psychoza utrzymywała się przez 2 mies wiec nie przejmuj się może masz źle dobrane leki ? Kto wie ? Może Rispolept nie jest dla ciebie nie u każdego musi się sprawdzać
Tez biorę Rispolept i mam stwierdzona schizofrenie z 2 biegonówka ( zaburzenia schizoafektywne) I inne leki na 2 biegunowke
Na początku Choroby brałam olozapine i tez mi nie pomagała bo psychoza utrzymywała się przez 2 mies wiec nie przejmuj się może masz źle dobrane leki ? Kto wie ? Może Rispolept nie jest dla ciebie nie u każdego musi się sprawdzać