#siła świadomości #życie wieczne #prawda #kreowanie życia

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
fallow
zarejestrowany użytkownik

#siła świadomości #życie wieczne #prawda #kreowanie życia

Post autor: fallow »

/
Więc nie bedę mówił co wymyśliłem bo sie rozchorujecie. Polega to na potedze podswiadomości i bio informatyce. Siłą podświadomości możecie porozmawiać nawet z mrówkami. Choć coś ich mało ostatnio. Do it what do it and gone.

Więc według mnie życiem doczesnym kreujemy wieczne. Niewiadomo. Każdy chce czasami umrzeć. Więc po co ta szkola? Po co ta praca? Po co roku wigilia?

Więc wmyslilem telefon do nieba. Ale mi daja leki i każą popijać wodą. Więc z niego nie korzystam.

Wystarczy w notatniku samsunga albo zrobionym z podobnymi napisami w dowolnym programie nawet word.

ImieNazwisko#@
ImieNazwisko#@
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Re: #siła świadomości #życie wieczne #prawda #kreowanie życia

Post autor: AcidHouse »

Witaj ja mam np. tak, że widzę Was naocznie np. niektóre stworzenia podwodne występują na tym forum w postaci neutralnej, tak samo jak kotowate.
Minus kotowatych to duży brzuch, (powyżej 125 cm w pasie).
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”