cześć! jestem psychologiem i potrzebuję pomocy :)

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
myszamysz123
zarejestrowany użytkownik
Status: student

cześć! jestem psychologiem i potrzebuję pomocy :)

Post autor: myszamysz123 »

Dzień dobry! Jestem studentką psychologii, a w ramach praktyk pracowałam na oddziale psychiatrycznym w szpitalu, co bardzo mnie zainteresowało. W związku z tym, prowadzę badania na temat jakości życia osób chorych na schizofrenię. Jeśli masz 15 minut, proszę, dołóż cegiełkę do mojej pracy na rzecz wspólnego dobra!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Re: cześć! jestem psychologiem i potrzebuję pomocy :)

Post autor: Bright Angel »

Arkusze googlowskie to są szpiegi. Rejestrują wszystkie ankiety do tworzenia profili osobowości internautów, aby potem móc im sprzedawać skuteczniej produkty i kontrolować.

Proszę, wyłącz paranoje i schowaj ją do szafy - Maxi.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Zrób ankietę na jakiejś normalnej stronie, to postaram się ją wypełnić.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Nie piszcie że pomogliście bo kasują. :)
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Proszę, wyłącz paranoje i schowaj ją do szafy - Maxi.

To nie są żadne paranoje. Czy Ty kiedykolwiek słyszałaś o rynku Big Data? Do niedawna największy na świecie był rynek ropy naftowej, w 2016 r. wart ok. 1,7 biliona dolarów. Rynek Big Data jest obecnie szacowany na ok. 40 bilionów dolarów. Nasze dane osobiste są cenniejsze od złota.
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Post autor: Maksymiliana »

White Angel pisze: śr kwie 08, 2020 2:17 pm To nie są żadne paranoje. Czy Ty kiedykolwiek słyszałaś o rynku Big Data? Do niedawna największy na świecie był rynek ropy naftowej, w 2016 r. wart ok. 1,7 biliona dolarów. Rynek Big Data jest obecnie szacowany na ok. 40 bilionów dolarów. Nasze dane osobiste są cenniejsze od złota.
Chłopie, ogarnij się, dziewczyna prosi o pomoc w badaniach a Ty wymyślasz jakieś teorie spiskowe, nie chcesz pomagać to nie pomagaj i przy okazji nie mądrzyj się w temacie do tego nie przeznaczonym.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

Maksymiliana pisze: śr kwie 08, 2020 4:00 pm
White Angel pisze: śr kwie 08, 2020 2:17 pm To nie są żadne paranoje. Czy Ty kiedykolwiek słyszałaś o rynku Big Data? Do niedawna największy na świecie był rynek ropy naftowej, w 2016 r. wart ok. 1,7 biliona dolarów. Rynek Big Data jest obecnie szacowany na ok. 40 bilionów dolarów. Nasze dane osobiste są cenniejsze od złota.
Chłopie, ogarnij się, dziewczyna prosi o pomoc w badaniach a Ty wymyślasz jakieś teorie spiskowe, nie chcesz pomagać to nie pomagaj i przy okazji nie mądrzyj się w temacie do tego nie przeznaczonym.
Madrze gada, nie nazwalbym tego madrzeniem sie. Powinnas mu podziekowac skoro mowi o czym, o czym nie mialas pojecia.
Chce dziewczyna wypelnienia ankiety niech zrobi arkusz i zalaczy na jakiejs stronie, jak to zazwyczaj sie robi. Albo tu na forum. Albo niech sie wysili i poczyta sobie to forum - sa tu odpowiedzi na wszystkie pytania.
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Post autor: Maksymiliana »

Arkusze Google są najbardziej popularne i spełniają ochronę danych osób które wypełniają to. Jest najłatwiej zebrać informacje z ankiety, powtórzę to jeszcze raz -
Nie chcecie wypełniać ankiety - to nie wypełniajcie. Tyle w temacie. Amen.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Zablokowany

Wróć do „kto pomoże”