Czat dla osób po kryzysach

Moderator: moderatorzy

domik
zaufany użytkownik

Czat dla osób po kryzysach

Post autor: domik »

na forum dla zaufanych starałem się zareklamować czata dla osób po kryzysach, bez efektu.

Dlatego wkleję wątek tutaj:

cześć, chciałem Wam polecić czat społeczności Piękny Umysł - można na nim spotkać ludzi po kryzysach, chorych na wszelkie spektrum chorób - nie tylko schizofreników.
Zawsze są ludzie i zawsze coś się dzieje.

Co ważne, to społeczność ludzi dojrzałych, którzy leczą się (jest to jedna z przyczyn, że reklamuję ją na forum dla zaufanych - nie przepadam za ludźmi nie biorącymi leków).
Średnia wieku to około 30-40 lat, przeważnie osoby pracujące.

Drugim powodem reklamy na forum jest fakt, że brakuje chętnych do założenia Stowarzyszenia, które prowadziłoby czata (w tej chwili zajmuje się nim głównie Japa).
Sprawa więc jest zacna!

Oczywiście trzeba się zarejestrować, istnieje aplikacja na windowsa i androida.

Tutaj macie linka: https://puczat.pl

Jeśli macie pytania to zachęcam do ich zadawania tutaj lub na czacie

Pozdrawiam i do zobaczenia!
D
Awatar użytkownika
japalach
zaufany użytkownik
Kontakt:

Re: Czat dla osób po kryzysach

Post autor: japalach »

Dzięki domi że reklamujesz Nas i mnie - niestety jeszcze nam nie udało się założyć upragnionego stowarzyszenia niestety - ale walczymy....

Z drugiej strony współpracujemy z coraz większą liczbą Fundacji i Stowarzyszeń z całej Polski.... i to wysokiej klasy z Warszawy, Krakowa czy Trójmiasta.....

Ciekawostką jest to, że program reformy lecznictwa psychiatrycznego przewiduje duży nacisk, a nawet finansowanie małych lokalnych mniej lub bardziej formalnych grup samopomocowych - dlatego łączcie się w grupy nawet 3 osoby w swoich miejscowościach, łączcie się między sobą i działajmy razem - niech nas usłyszą tam u góry, ale też obok nas....

W razie pytań jak założyć i prowadzić grupę samopomocową, skąd brać środki na to finansowe, czy lokalowe a co najważniejsze do kogo się zwrócić oficjalnie lub nieoficjalnie o pomoc w swoim regionie - można wysłać do mnie mejla janpalach@selim.pl.

Pozdrawiam i Ahoj znad Bałtyku,
JaPA

ps.
"Trzymajmy się kupy, bo kupy nikt nie ruszy :-)"
"Patrząc z rynsztoka do gwiazd. " [M.T.]
Zapraszam na https://web.puczat.pl/wp/
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”