fundacja efkropka

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
Piotrrr
zaufany użytkownik

fundacja efkropka

Post autor: Piotrrr »

Jak na razie same dobre rzeczy słyszałem o fundacji i myślę, że warto pomóc przy remoncie ich pierwszej siedziby.

https://zrzutka.pl/remont-siedziby-fund ... ychicznego

zapraszam również do zapoznania się i ich ofertą.

http://ef.org.pl/
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Re: fundacja efkropka

Post autor: Bright Angel »

Większość fundacji, zdecydowana większość to jest po prostu oszustwo. Inaczej się tego nazwać nie da. Sprawdzałem sprawozdania kilku fundacji i na pomoc idzie ok. 3 lub 5% zebranych pieniędzy. A gdzie idzie 97% kasy?
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

44 pisze: śr wrz 04, 2019 9:22 pm Większość fundacji, zdecydowana większość to jest po prostu oszustwo. Inaczej się tego nazwać nie da. Sprawdzałem sprawozdania kilku fundacji i na pomoc idzie ok. 3 lub 5% zebranych pieniędzy. A gdzie idzie 97% kasy?
W tych fundacjach celebryta co ma 90 sztabek przekonuje przeciętnego zjadacza chleba, który ma 1 sztabkę, by go dał na fundację, a później sam go otrzymuje w postaci zapłaty za promocje fundacji:)
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

44 pisze: śr wrz 04, 2019 9:22 pm Większość fundacji, zdecydowana większość to jest po prostu oszustwo. Inaczej się tego nazwać nie da. Sprawdzałem sprawozdania kilku fundacji i na pomoc idzie ok. 3 lub 5% zebranych pieniędzy. A gdzie idzie 97% kasy?
Ta, oni fundują, sobie wygodne życie i wypasione fury, a swoim dzieciom prywatne szkoły. Nikogo nie osądzam, każdy radzi sobie jak umie, trza jakoś przeżyć. I mieć coś więcej niż na bułkę z masłem.
Awatar użytkownika
Piotrrr
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrrr »

Zgodzę się że pewnie jest dużo fundacji których istnienie jest wątpliwe.
Tak samo jak ludzie są różni tak samo różne są fundację.
Jednak nie oceniamy ich za pochopnie.

Jak mówię o fundacji efkropka słyszałem same dobre rzeczy i tego się trzymam.

Jest to dość młoda fundacja a już dużo dobrego zrobiła, zapraszam do zapoznania się z ich ofertą.
redaktor
bywalec

Post autor: redaktor »

Jestem tam wolontariuszem i naprawdę warto do nich przychodzić i z nimi współpracować.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

fundacja która jest jak firma czy spółka i przeżera za dużo z zaufania ludzi powinna być rozliczana jako oszustwo , może powinny mieć limit i tak by było lepiej limit procentowy np 10% dla nich 90 dla potrzebujących
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”