chomik nowy jedi.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Awatar użytkownika
delta_
zaufany użytkownik

chomik nowy jedi.

Post autor: delta_ »

więc według mnie wszystkie animacje to nie animacje, tylko historie inspirowane życiem. taki załóżmy pinki i móżg. nigdzie nie da się objrzeć pinkiego i móżdka, dlaczego? w końcu ciekli z labo. acme.

Trudno w to uwierzyć niestety chomiki też mówią, ja swojego psa nauczyłem mówić przez komende "szukaj" od tamtej pory rozumiał wszystko co się do niego mówiło. Bawił się ze mną jak kolega o moim IQ. grał ze mną w kosza, rugby, robił orły na śniegu itp. pamiętam to średnio, bo miałem to zapomnieć. żaden pies nie zniósł by przypału, że jest o tyle mniej mądry od moich chomików - pinkiego i móżdka - czyli maxa i kluchy później basseta i labradora ivy and ivy.

ja wiem że to trochę świroza. niestety nie jestem świrem, mogę kaszleć smarkać i kichać i brać prądy na ciężkie niedotlenienia, ale to i tak mi nie pomożę. więc chyba mówię z sensem?

teraz każdy może rozmawiać z zwierzętami domowymi, wystarczy włączyć język bengalski na google translatorze i porozumieć się w znimi w ich języku i nauczyć go dowolnego języka w jakim chcemy się z nim komunikować.
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”