I had that situation under control
Moderator: moderatorzy
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
I had that situation under control
Lepszy bylby pomysl napisac to w dziale "kto pomoze"... To nie jest temat na przemilczenie. Musze sprawdzic w senniku. Teraz bedzie najwieksza liczba wyswietlen, a mi nie chodzi o to by wchodzic w temat "od dupy strony", bo pojawil sie smutek.
Szukam osób do wspólnej znajomości z bliskich mi okolic, również Warszawy
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
Re: I had that situation under control
Widzialem 6 zl, placilem mojej babci za przepowiednię i mialem brac slub z Ewą B. ale sie troche poklocilismy w rzeczywistosci, a ja bardzo sie cieszylem na nasz slub. Byla dla mnie wszystkim. Bylem mocno pograzony w narko i kiedys jak sen widzialem, ze ona ... pracuje w Niemczech i mnie lekcewazy, pozniej obejrzalem film i powiedzialem do niej cos przez co uznala, ze ją obrazilem. Kontakt sie urwal po drugim telefonie, a tesknota zostaje teraz i na wieki wiekow. To slowo bylo z 13 lat temu. Nikt juz sie nie chce przyjzec temu...
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Co chcesz sprawdzić w senniku?
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
moj sen, symbolike, snila mi sie babcia moja zmarla z kartami w reku i widzialem najbardziej kier i mowila, ze jestem daleko zapatrzony w przyszlosc i ze z ta miloscia do jednej dziewczyny to ona zalatwi i dalem jej 6 zl i mialem brac slub z ta dziewczyna, ona jest z reala i czesto mi sie sni, ale cos tam nie tak sie ukladalo we snie, a w rzeczywistosci przez glupi przypadek nastapilo zerwanie relacji z nia
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
stracilem kogos bardzo wazna osobe i nie odzyskam jej, bo ona sobie tego nie zyczy