Mam dosyć tego forum, odchodze

Moderator: moderatorzy

Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Mam dosyć tego forum, odchodze

Post autor: Miś Uszatek »

Już od dawna do tego się przymierzałem. Odchodze. Jestem na tym forum od 11 lat(a nawet i dłużej na innym nicku) i jak porównam jak było kiedyś a jak jest teraz to mnie to przeraża. Mam dosyć użerania się z "nowymi" użytkownikami, z trollami i innymi typami którzy "wyżej srają niż dupe mają". Nie mam już sił. Pamiętam dawniej były fajne osoby jak moi, mei, Anton Pawłowicz(który ciągle pisał o solianie ale ja nie mam tego mu za złe). Osoby te odeszły a w ich miejsce przyszli dewianci. Co się stało z tym forum? Zeszło na psy, a po częsci sam jest sobie winiem admin zbyszek, który przestał się nim interesować.

Koniec.
NNFoF_
bywalec

Re: Mam dosyć tego forum, odchodze

Post autor: NNFoF_ »

tomsoul pisze: sob sty 19, 2019 3:02 pm Już od dawna do tego się przymierzałem. Odchodze. Jestem na tym forum od 11 lat(a nawet i dłużej na innym nicku) i jak porównam jak było kiedyś a jak jest teraz to mnie to przeraża. Mam dosyć użerania się z "nowymi" użytkownikami, z trollami i innymi typami którzy "wyżej srają niż dupe mają". Nie mam już sił. Pamiętam dawniej były fajne osoby jak moi, mei, Anton Pawłowicz(który ciągle pisał o solianie ale ja nie mam tego mu za złe). Osoby te odeszły a w ich miejsce przyszli dewianci. Co się stało z tym forum? Zeszło na psy, a po częsci sam jest sobie winiem admin zbyszek, który przestał się nim interesować.

Koniec.
Aton? No może. Wyolbrzymiasz tom. Dawniej było tak samo. Ciekawe jest to dlaczego dopiero teraz zacząłeś oceniać to tak krytycznie.
Czy możemy żyć spokojnie wiedząc, że ktoś cierpi? Ludzie to sprowadzają do absurdu i mówią coś o cierpiących świnkach na szynke, kiedy realnie cierpi ogrom ludzi i to im nie przeszkadza.
einsam
zaufany użytkownik

Post autor: einsam »

Proszę cię tomsoul nie odchodź.Każda osoba ze schizofrenią,która dzieli się informacjami o swoim leczeniu jest ważna dla innych.Ty akurat byłeś dla mnie ważny.Jak odejdziesz to będzie mi Cię brakowało.I co?Zamknę laptopa i zostanie nic.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Nie odchodź, może daj nam szansę i zaczekaj. Może damy jednak radę i będziemy niezgorsi niż dawna ekipa! Trochę wiary człowieku! Wiara czyni cuda! Tak samo jak wspólna modlitwa.
pogrzebany żywcem
bywalec

Post autor: pogrzebany żywcem »

Digital pisze: czw sty 24, 2019 8:18 pm Nie odchodź, może daj nam szansę i zaczekaj. Może damy jednak radę i będziemy niezgorsi niż dawna ekipa! Trochę wiary człowieku! Wiara czyni cuda! Tak samo jak wspólna modlitwa.
Bezczelność poziom hard.
pogrzebany żywcem
bywalec

NNFoF_ pisze: sob sty 19, 2019 6:11 pm
Aton? No może. Wyolbrzymiasz tom. Dawniej było tak samo. Ciekawe jest to dlaczego dopiero teraz zacząłeś oceniać to tak krytycznie.
Nie masz pojęcia jak było dawniej.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Dawniej nie bylo tak samo. Toczylismy w fajnej ekipie przyjazne dyskusje, obrazania i wyzywania sie na innych oraz urojeniowych postow nie bylo prawie w ogole. A teraz: zawiechy, patologia, wyzwiska na czacie i trolle.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Czyli sól tej ziemi, to znaczy sól prawdziwego forum psychiatrycznego. Uważam, ze tak powinno być by każdy mógł być sobą, a nie udawał zdrowego i pisał jak mu dobrze bez leków, a później i tak miał przerwę w pisaniu z powodu pobytu w szpitalu.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Tak, nie wspomnialem tez o dziwakach.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Czytam forum od roku co najmniej i często niższy poziom mają zaufani niż nowi użytkownicy. Status zaufanego chyba nie daje nikomu prawa by traktować z góry nowe osoby na forum, takie jest moje zdanie. Jesteście zwyczajnie skostniali. Nie widzę żadnych zmian na forum od roku. Czemu ktoś nie pomyśli o punktach reputacji? Dziwicie się że forum jest w takiej, a nie innej kondycji, ze ludzie uciekają. A jaki poziom sami reprezentujecie? Nigdzie nie pisałem o swoich poglądach politycznych, a na dzień dobry zostałem zwyzywany od pisowców przez zaufanego użytkownika! I nikt nawet na to nie zareagował. Gdzie indziej zaraz by mu reputacja poleciała. Traktujecie z góry i wyzywacie od trolli i dziwaków nowych, a później dziwicie się, ze nikt nie chce tu dyskutować. To użytkownicy tworzą forum i zazwyczaj ci zaufani właśnie. A wy wszystko robicie by to forum umierało.
Ostatnio zmieniony pt sty 25, 2019 11:06 am przez Digital, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

A kto Cie traktuje z gory? Opisuje tylko to co widze.
pogrzebany żywcem
bywalec

Digital pisze: pt sty 25, 2019 10:39 am Czytam forum od roku co najmniej i często niższy poziom mają zaufani niż nowi użytkownicy. Status zaufanego chyba nie daje nikomu prawa by traktować z góry nowe osoby na forum, takie jest moje zdanie. Jesteście zwyczajnie skostniali. Nie widzę żadnych zmian na forum od roku. Czemu ktoś nie pomyśli o punktach reputacji? Dziwicie się że forum jest w takiej, a nie innej kondycji, ze ludzie uciekają. A jaki poziom sami reprezentujecie? Nigdzie nie pisałem o swoich poglądach politycznych, a na dzień dobry zostałem zwyzywany od pisowców przez zaufanego użytkownika! I nikt nawet na to nie zareagował. Gdzie indziej zaraz by mu reputacja poleciała. Traktujecie z góry i wyzywacie od trolli i dziwaków nowych, a później dziwicie się, ze nikt nie chce tu dyskutować. To użytkownicy tworzą forum i zazwyczaj ci zaufani właśnie. A wy wszystko robicie by to forum umierało.
Ty nie jesteś ani użytkownikiem, ani osobą chorą, jesteś podszywającym się pod taką osobę pisowskim trollem. Realizujesz tu zlecone przez swoich przełożonych zadania polityczne ze szkodą dla prawdziwych użytkowników posługując się przy tym multikontami bo jestem w zasadzie pewien, że ty, wyjątek i ten ortagon to jedna i ta sama osoba. Wszystko przy wsparciu pisowskiego oszołoma Zbyszka, który wreszcie znalazł sposób by realizować swój mesjanizm. Temat o zabójstwie Adamowicza był zamknięty po poście Tomsula. Potem, ktoś go otworzył i Digital i wyjątek zamieścili swoje posty jakoby to od was wyszła prośba o zamknięcie i temat ponownie został zamknięty. To jest kryminalna manipulacja.
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

Catastrophique pisze: czw sty 24, 2019 11:17 pm Dawniej nie bylo tak samo. Toczylismy w fajnej ekipie przyjazne dyskusje, obrazania i wyzywania sie na innych oraz urojeniowych postow nie bylo prawie w ogole. A teraz: zawiechy, patologia, wyzwiska na czacie i trolle.

No cóż ekipa sie rozpadła ,a tobie pozostało tylko wyszydzanie chorych.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Pomyśl rozsądnie przez chwilę, masz paranoję. Ale w porządku, nie będę więcej pisał skoro to cię denerwuje i wywołuje nawroty choroby.
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Post autor: danielek »

Ludzie nie ma tragedii ;P
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

Tragedii nie ma, naturalna kolej rzeczy, wszystko się kiedyś rozpadnie. :_)
:angelic-blueglow:
pogrzebany żywcem
bywalec

danielek pisze: pt sty 25, 2019 12:55 pm Ludzie nie ma tragedii ;P
Nie ma tragedii jest farsa.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

ortagon pisze: pt sty 25, 2019 11:29 am
Catastrophique pisze: czw sty 24, 2019 11:17 pm Dawniej nie bylo tak samo. Toczylismy w fajnej ekipie przyjazne dyskusje, obrazania i wyzywania sie na innych oraz urojeniowych postow nie bylo prawie w ogole. A teraz: zawiechy, patologia, wyzwiska na czacie i trolle.

Nie myl wyszydzania ze szczerością. Jak cos jest nie tak, nie boje sie o tym mowic.
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

Catastrophique pisze: pt sty 25, 2019 12:59 pm
ortagon pisze: pt sty 25, 2019 11:29 am

Nie myl wyszydzania ze szczerością. Jak cos jest nie tak, nie boje sie o tym mowic.
Twoja "szczerość" mi imponuje
Ale myślę ze bede sie udzielał dopóki nie zablokujecie mi konta
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Nieźle się porobiło, widzę powstały dwa przeciwstawne obozy. Starzy użytkownicy zaufani oraz nowi. Nie dajmy się! Tak samo mamy prawo tu pisać. Chcą mieć farsę to ją będą mieli.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”