chciałabym odstawić leki
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
chciałabym odstawić leki
Najbardziej chodzi mi o wagę plus 10kg mam diete od kilku dni może cos uda się zrzucić, biore rispolept 1mg biore od 5miesiecy....podobno mam brac jeszcze co najmniej rok nie wiem jak wytrzymie jeszcze rok na leku, bardzo chciałabym schudnąć czy na rispolepcie to wogole możliwe?
-
- bywalec
Re: chciałabym odstawić leki
i stracilam tez zainteresowania
- Catastrophique
- bywalec
Mysle, ze na każdym leku da sie schudnac, jesli sie za to porządnie wezmiemy i wykazemy sila woli. Nie odstawiaj lekow bo to skonczy sie psychoza i wszystko bedziesz musiala zaczynac od nowa.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- piotrs
- zaufany użytkownik
trzeba sie pogodzic z tym ze na lekach sie tyje
jesli odstawisz bedziesz mial nawrot i wszystko odpoczatku
na abilify sie nie tyje niby
ja biore amisan 200mg na dobe przytylem bo zatrzymuja wode leki w organizmie
ale nie ma takiego apetytu
chyba ze sciagnac jakies leki z zagranicy
np latuda
jesli odstawisz bedziesz mial nawrot i wszystko odpoczatku
na abilify sie nie tyje niby
ja biore amisan 200mg na dobe przytylem bo zatrzymuja wode leki w organizmie
ale nie ma takiego apetytu
chyba ze sciagnac jakies leki z zagranicy
np latuda
Sam na reke nie odstwaiaj pozatym jak tyjesz niech Ci zmienia na jakis inny chocby abilify lepsze.
Powinno sie odtswiac stopniowo.
Ja juz 8 lat po psychozie i nadal bire 1 mg flupentixolu. Kazali mi odstawic 4 lata temu ale sie nie zdecydowalam na odstawienie.
Powinno sie odtswiac stopniowo.
Ja juz 8 lat po psychozie i nadal bire 1 mg flupentixolu. Kazali mi odstawic 4 lata temu ale sie nie zdecydowalam na odstawienie.
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Przy F20 raczej niemożliwe odstawienie bo zawsze jakas nerwica zostaje.Powodzenia ;>
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Musisz mieć na czas odstawiania olej konopny, w razie problemów to można tym się ratować a nie ma skutków ubocznych.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Trzeba szanować zdrowie jakie teraz masz, po kilku psychozach jest jeszcze gorzej, więc lepiej nie kusić losu.