uczestnicy forum z Wrocławia
Moderator: moderatorzy
uczestnicy forum z Wrocławia
Mam prośbę czy moglibyście mnie oświecić kto z was mieszka we Wrocławiu lub nieopodal tego miasta. Pytam o to bo wzorem innych miejscowości możnaby było organizować spotkania w jakiś fajnych miejscach w mieście. Propozycje zostawiam otwartą... Zastanawia mnie czy będzie zaisnteresowanie tematem :)
" Zwierciadło oblicze człowieka, przed którym często ucieka"
- tadek4-1966
- zaufany użytkownik
Witaj Tadku,
Tak właśnie sobie pomyślałam że, jedną z funkcji jakie to forum powinno spełniać są spotkania osób z podobnymi problemami.
Wiem doskonale jak trudno czasem się zebrać w sobie i wyjść do sklepu, a co dopiero na spotkanie... Ale dlaczego nie spróbować. W końcu kto nie zarezykuje ten jakby w pełni nie żył
Rozumiem że, jak będzie zainteresowanie to mogę liczyć na Twoją obecność?
Ludziska z Wrocławia i okolic zgłoście się dajcie znać o sobie
Pozdrawiam
Tak właśnie sobie pomyślałam że, jedną z funkcji jakie to forum powinno spełniać są spotkania osób z podobnymi problemami.
Wiem doskonale jak trudno czasem się zebrać w sobie i wyjść do sklepu, a co dopiero na spotkanie... Ale dlaczego nie spróbować. W końcu kto nie zarezykuje ten jakby w pełni nie żył

Rozumiem że, jak będzie zainteresowanie to mogę liczyć na Twoją obecność?
Ludziska z Wrocławia i okolic zgłoście się dajcie znać o sobie
Pozdrawiam
Do Xena
A myślisz Xena że ja się nie obawiam wyrwać z domku? Nei martw się już moja w tym głowa abyście nie wymiękli.
Czyli mamy już łacznie 3 osóbki czekam na kolejne ...
-
- zarejestrowany użytkownik
Re: Do Xena
Wrzosie, ja wychodze z domu, bo bym umarla z glodu i odcieliby mi prad za niezaplacone rachunkiWrzos pisze:A myślisz Xena że ja się nie obawiam wyrwać z domku? Nei martw się już moja w tym głowa abyście nie wymiękli.

xena wojownicza księżniczka w zadumie
-
-
XENA
Przepraszam zatem nie zrozumiałam sensu.
Dlaczego ktoś ma się dowiedzieć? a to że Wrocław to dziura pod pewnymi względami, ale tylko pewnymi, to też prawda. Ale skoro bedziemy we własnym gronie to co stoi na przeszkodzie? Ja też nie chwalę się chorobą, zreszta nie ma czym. Ale nie można też się izolować. Jsetśmy poważnie zwyczajni jak reszta tej społeczności a na czołach nie mamy wypisane : uwaga schizofrenia!!!
Dajmy sobie wszyscy jeszcze trochę czasu i przemyślmy spraę kiedy i jak się spotkamy. Ale nie zamierzam odpuścić tego spotkania!!!
Pozdrawiam gorąco Xenę i resztę ludzi także
Dlaczego ktoś ma się dowiedzieć? a to że Wrocław to dziura pod pewnymi względami, ale tylko pewnymi, to też prawda. Ale skoro bedziemy we własnym gronie to co stoi na przeszkodzie? Ja też nie chwalę się chorobą, zreszta nie ma czym. Ale nie można też się izolować. Jsetśmy poważnie zwyczajni jak reszta tej społeczności a na czołach nie mamy wypisane : uwaga schizofrenia!!!
Dajmy sobie wszyscy jeszcze trochę czasu i przemyślmy spraę kiedy i jak się spotkamy. Ale nie zamierzam odpuścić tego spotkania!!!
Pozdrawiam gorąco Xenę i resztę ludzi także
Do Xena i Kopaliński
Czy ja moge też się dołaczyć do waszego wątku z Wieżą w nazwie?
Powiem Ci Xenia że podobnie jak Ciebie strsznie mnie ciekawi co psychologa tak fascynuje schizofrenii?
Nnapisałeś że nie możesz "ogarnąc tej choroby", nie wiem jak to powiedziec, ale zupełnie jakbym moją mamę słyszała...
A co do spotkania także z przyszłym panem psychologiem hmm ... proszę o wypowiedzenie się tych osób, które chcą się spotkać we Wrocławiu. Zdanie większości bedzie decydujące.
Osobiście sądze że to byłby świetny pomysł i widziałabym obupólne korzysćie w takim spotkanu na luznym gruncie
Powiem Ci Xenia że podobnie jak Ciebie strsznie mnie ciekawi co psychologa tak fascynuje schizofrenii?
Nnapisałeś że nie możesz "ogarnąc tej choroby", nie wiem jak to powiedziec, ale zupełnie jakbym moją mamę słyszała...
A co do spotkania także z przyszłym panem psychologiem hmm ... proszę o wypowiedzenie się tych osób, które chcą się spotkać we Wrocławiu. Zdanie większości bedzie decydujące.
Osobiście sądze że to byłby świetny pomysł i widziałabym obupólne korzysćie w takim spotkanu na luznym gruncie
- tadek4-1966
- zaufany użytkownik
-
było spotkanie, 07.07.07 w Krakowie było około 12 osób... tylko że miało być ponad 20 i tak to jest właśnieWiktoria pisze:Superowo sie pisze o spotkaniu, jednak nie rozumiem dlaczego do niego nie dochodzi

a polecam takie spotkania, fajowsko jest się spotkać

Zapraszam do rozmowy na czacie.