Zaburzenia osobowości

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Smutny Łukasz
bywalec

Zaburzenia osobowości

Post autor: Smutny Łukasz »

Lustro i depakina zaburza nasza osobowość
Awatar użytkownika
Sasek
zaufany użytkownik

Re: Zaburzenia osobowości

Post autor: Sasek »

Ja sie zastanawiam co bardziej, leki czy schizofrenia ^^
:music-listening:
Awatar użytkownika
Smutny Łukasz
bywalec

Lustro zaburza nasza osobowość najbardziej, wyciolem na ręku imię ola albo Karolina to było widać je od tylu w lustrze jakby osoba tamta zrobiła to samo, i nie polecam depakiny brać, bo się utożsamisz z bohaterem wyciętym na ręku
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

Hahaha... dobre :D
Awatar użytkownika
Smutny Łukasz
bywalec

Nie polecam najbardziej brać depakiny, czujesz się wtedy jakbyś był zupełnie inna osoba, zaczynasz mieć zachowanie jakbyś był kimś innym, a co do lustra uważajcie lepiej nie przeglądać się za długo w lustrze, Hitler pracował nad lustrzanym odbiciem to zaburzalo jego osobowość, przez lustro kontaktuja się z nami demony bo chcemy widzieć jak wyglądamy w ubraniu albo z nową fryzura przez lustro można oszalec zmieniasz dwa światy z ziemi dobrej na ziemię piekło
Awatar użytkownika
Piotrmanowy-Nick
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: Usunięte

Post autor: Piotrmanowy-Nick »

Nawet był taki horror - mirrors. I wlasnie traktowal o tym jak lustra są zwodnicze i tkwią w nich demony. Ludzie nadal generalnie wierza i boją się róznych demonów, duchów, złych mocy albo kosmitów. Na moje oko, jednak to co piszesz jest chorobowe, a i ty nie czujesz się dobrze. Jestem przekonany, że to wynika z błednej pracy Twojego mózgu, choć doświadczasz tego wszystkiego bardzo realnie. Nie wiem czy to przez depakine akurat, (to chyba lek na depresję). Moja babcia bierze Depakine Chrono i nic takiego nie miala po tym, a zjadła wiele opakowań tego leku.

Forum ma taką specyfikę, że większość użytkowników ma schizofrenię. I tak swoją drogą to sam się zawsze zastanawiałem jak reagować gdy widzę że ktoś jest szalony. Nic nie odpowiadać, żartować, czy wyjaśniać że to raczej urojenia itp. Nie wiem co jest właściwsze.

Pozdrawiam, i trzymam kciuki że z czasem wszystko się uspokoi i będziesz spokojny, nie doświadczając takich przykrych stanów. To jest straszne żyć w ciele i nie czuć się sobą. Ja osobiście nie wierze w siły nadprzyrodzene, aniołów, demony, bestie, ani raj czekający z milionem dziewic.
Najbardziej niezrozumiałe jest to, że w ogóle cokolwiek daje się zrozumieć - Albert Einstein w odniesieniu do Wszechświata
Awatar użytkownika
Smutny Łukasz
bywalec

A co jeśli ktoś karmi mnie depakina specjalnie np rodzina bo każe jej tak rząd incognito, chcą zobaczyć we mnie inna osobę, teraz rodzina nie mówi nic o fryzjerze i jej to nie obchodzi jakby chciała zobaczyć inna osobę zamiast mnie, bo się naczytala pamiętnika mojego,
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”