eden ma zadyszke od pisania postów?

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Awatar użytkownika
G_AME_OVER
bywalec

eden ma zadyszke od pisania postów?

Post autor: G_AME_OVER »

czekamy na powrót do formy, cały evot z tobą. eden.
to nie jest nawet szach mat to jest zwycięstwo z szachownicą.
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Re: eden ma zadyszke od pisania postów?

Post autor: mateus »

G_AME_OVER pisze: śr lis 08, 2017 5:44 pm czekamy na powrót do formy, cały evot z tobą. eden.
no i nic. elegancko. nie ważne kim jesteś, nie ważne kim byłeś. ważne kim będziesz. w naszej katolickiej społeczności jest to trochę sarkastyczne.
niebo to chmurki to nuda. w piekle jest lepiej i nie ma boga. smutne to że tak rozumuje większość ludzi. gorzkie żale. droga krzyżowa.

jeżeli nieskończoność istnieje. to jest to pozytywne. zawsze jest nadzieja.

mam problem. mam zaburzenie tożsamości. tzn. że wizualnie mam 140 cm wzrostu kiedy normalnie rzekomo mam 181 cm. wrong.

to jest dziwne. jak to możliwe? uświadomienie tego jest trudne. bazuje na oscylacji pomiędzy tymi dwoma stanami.

wszystko było by dobrze i to nie byłoby uciążliwe ale mam wade serca, i to mnie niszczy.

nie wiem co zrobić z tym sercem. muszę być zrelaksowany. ale wszystko denerwuje. nie na poziomie umysłu tylko serca bolącego.

jak ktoś chce pomóc:

mateus

to jest link do czatu. ze mną. jak ktoś miał coś podobnego.

tymczasem.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

mateus pisze: pn kwie 14, 2025 6:04 pm
G_AME_OVER pisze: śr lis 08, 2017 5:44 pm czekamy na powrót do formy, cały evot z tobą. eden.
schizofrenia wyłącza się komendą PREFIX -*

to połączenie telefoniczne.
mózg to komputer.
jak ktoś ma połączenie pomimo tej komendy. to znaczy że jest na głodzie.

zmienia to o tyle że używa PC jakim jest mózg bez użycia telefonu czy PC czy tablet.

pozdrawiam.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Awatar użytkownika
mateus
bywalec

ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”