Ludzie po 50-ce

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Beth
zarejestrowany użytkownik

Ludzie po 50-ce

Post autor: Beth »

Szukam ludzi do pogadania, ale ciągle się nie udaje. Schizofrenii, to ja raczej nie mam, ale depresję, to na pewno. A może chad...
Adam7075
zarejestrowany użytkownik
Status: bezrobotny

Re: Ludzie po 50-ce

Post autor: Adam7075 »

Witam ,depresja moze na kolana powalic,sam jestem grubo po 50 tce i czasem nie widze sensu wstawac z lozka,ale w lozku jest jeszcze gorzej, wyjsc trzeba do ludzi ,rozmawiac o byle czym...
Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Post autor: hvp2 »

Adam7075 pisze: sob sty 20, 2018 2:08 pm Witam ,depresja moze na kolana powalic,sam jestem ggrubo po 50 tce i czasem nie widze sensu wstawac z lozka,ale w lozku jest jeszcze gorzej
Szczerze i zupelnie bez sciemy polecam zdobywanie odznak PTTK!!! Szczegolnie "Turysta Senior", ktora jest adresowana wlasnie do ludzi po 50-tym roku zycia!!!!

A jak mowia buddysci " Droga jest celem" :)
Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Post autor: hvp2 »

iĄn pisze: ndz sty 21, 2018 12:24 am Ja polecam ci forum Evot. Jest tu parę ludzi po 35 roku życia.
Ja osobiście bardzo lubię evot, ale między siedzeniem na evocie, a spakowaniem plecaczka i ruszeniem na kilka godzin do jakiegoś lasu istnieje po prostu przepaść! Przepaść na niekorzyść evotu!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”