Schizofrenia + Praca zdalna + Coworking
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
- Gadu-Gadu: 407894
Schizofrenia + Praca zdalna + Coworking
Witam, piszę tu posta bo mam pewien pomysł i chciałbym się dowiedzieć co o tym myślicie.
Jestem osobą chorą na schizofrenię i pracuję zdalnie przez internet. Dowiedziałem się, że są takie biura coworkingowe, gdzie można popracować wśród innych ludzi, nie trzeba siedzieć samemu w domu przy kompie.
To by mnie urządzało bo trochę smutno siedzieć i słuchać przez cały dzień radia. Niestety w mieście obok którego mieszkam nie ma takich usług. Mieszkam niedaleko Piotrkowa Trybunalskiego. Wpadłem więc na pomysł aby odszukać ludzi, którzy w Piotrkowie pracują zdalnie i też mają potrzebę aby wyjść czasami normalnie do pracy z domu. Więc jeśli są na tej grupie tacy ludzie z tych okolic to proszę odezwijcie się. Może wspólnie coś damy radę zdziałać. Pozdrawiam
Jestem osobą chorą na schizofrenię i pracuję zdalnie przez internet. Dowiedziałem się, że są takie biura coworkingowe, gdzie można popracować wśród innych ludzi, nie trzeba siedzieć samemu w domu przy kompie.
To by mnie urządzało bo trochę smutno siedzieć i słuchać przez cały dzień radia. Niestety w mieście obok którego mieszkam nie ma takich usług. Mieszkam niedaleko Piotrkowa Trybunalskiego. Wpadłem więc na pomysł aby odszukać ludzi, którzy w Piotrkowie pracują zdalnie i też mają potrzebę aby wyjść czasami normalnie do pracy z domu. Więc jeśli są na tej grupie tacy ludzie z tych okolic to proszę odezwijcie się. Może wspólnie coś damy radę zdziałać. Pozdrawiam
Re: Schizofrenia + Praca zdalna + Coworking
ja jak sie wdroze w programowanie to mam zamiar znalesc prace zdalną w jakims kraju UE i kupic kampera i wyjechac w 2 letnia podroz po Europie
-
- zarejestrowany użytkownik
- Gadu-Gadu: 407894
super, to zajedź do Piotrkowa, my już będziemy siedzieć w biurze i razem pracować 

Zdecydowanie polecam coworking osobom, które potrzebują trochę spokoju i tym, które nie mogą się w domu skupić na pracy.
Ja jak pracuję w domu na komputerze to wolę żeby mi nikt nie przeszkadzał bo się nie mogę skupić. A towarzystwo do rozmów znajduję po pracy.