forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Uprzejmie informuję że 7-8 lipca 2007 roku odbędzie się zjazd forumowiczów w Krakowie.
Chętni powinni zgłaszać się już teraz ponieważ trzeba zarezerwować pokoje w hostelu.
Szykuje się niezla zabawa.
a propos noclegu to proponuje takie coś: http://smkrakow.supernocleg.com/
ewentualnie mogę podejść w niedziele zobaczyć jakie są warunki, ale myślę, że w tak bliskiej rynku lokalizacji w tej cenie nic lepszego nie znajdzie się.
Co prawda jeszcze będę szukał tak żeby było kilka opcji do wyboru.
Witajcie
Z chęcią też bym sie pisał, ale będę w pracy i nie dam rady. Ale będę czekał na wasze relacje ze spotkania i może kiedyś zjazd w 3mieście.
Pozdrawiam
Chetnie przyjadę do Krakowa na zjazd bo mieszkam niedaleko.
Chciałabym spotkac sie z Wami i pogadac.
Bo niestety moj brat zabrania mi siedziec na komputerze.
ja bym chciał przyjechać ale nie wiem czy dam rade nie wiem czy pasuje do was ,wszyscy jestescie ludzmi którzy sobie jakoś radza sa samodzielni a ja juz tydzien nie wychodze z domu i mama sie mna opiekuje wiec nie wiem czy i tak sie na cos przydam ale zobacze uwazam ze to swietny pomysł pozdrawiam wszystkich z forum i z czata.
piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
Samuraj, ja też jestem niesamodzielny, nie wychodzę prawie nigdzie i matka za mnie wiele rzeczy załatwia a jednak chcę jechać na zlot. Przyjedź, będzie fajnie, czekamy na ciebie
Sorry, że nie starcza mi sił, żeby poprzeć zjazd organizacyjnie, lecz oczywiście postaram się przynajmniej na jeden dzień także przyjechać. Zatrzymam się u rodziny pod Krakowem.
Niestety nie przyjadę, nie mam pieniędzy, nagłe wydatki, przykro mi i przepraszam Dana za narobienie kłopotów, nie wiem, może znajdzie się ktoś chętny na moje miejsce - nocleg znaczy się.