musisz zaczac od siebie-post motywacyjny
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Status: trener interpersonalny
- Gadu-Gadu: 560878
musisz zaczac od siebie-post motywacyjny
nie mozecie ciagle patrzec na to ze ktos was obgaduje np ze jestescie grubi albo cos w tym stylu.Sprobojcie zaczac od siebie zaczac troche trenowac jak nie macie silowni to pompki drazek brzuszki powoli wdrazac w zycie bieganie i stopniowo je zwiekszac.Sami po jakims czasie zobaczycie ze jestescie coraz lepsi wzrosnie wam motywacja chec do zycia.Ja sam kiedys szedlem zla droga zawsze mialem wplyw na kolegow oni chcieli byc tacy jak ja bo dobrze wygladalem bo od najmlodszych lat trenowalem i wfista w szkole mowil na mnie rambo tez mnie to motywowalo zeby wiecej i wiecej.Pozniej odwracalem innych od religi a to mowilem ze Bog nie istnieje nie chodzcie na religie to przedmiot nieobowiazkowy wszystko robilem zle moze dla tego zachorowalem,pozniej jak zauwazylem chodzenie do kosciola oczyszcza moja dusze i czuje zdrowie dam rade wszystko wszystko wrocilo do normy mozliwe ze moje leki nie dzialaja juz lekarze od lat wypisuja te same leki ok wazne ze jest dobrze.Choroba od wielu lat mi nie wraca byly dziewczyny jakies zwiazki teraz tez tam z jakas krece bo drogi sa dwie albo w lewo albo w prawo albo droga diabla albo Boga to wszystko jest proste ale tak jak mowilem trzeba zaczac od samego siebie a nie patrzec co ktos mowi.Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony pt lut 17, 2017 9:25 pm przez Maniek1234, łącznie zmieniany 1 raz.
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
-
- zaufany użytkownik
- Status: trener interpersonalny
- Gadu-Gadu: 560878
Re: musisz zaczac od siebie
to dla tych ktorzy chca odnalezc swoj poczatek...
jestem urodzonym przywodca