ZIEMKIECZ PRZEKLINA I PISZE GŁUPIO. DLACZEGO? PRAWDA O RAFALE ZIEMKIWICZU. TYLKO TUTAJ.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Awatar użytkownika
Game Over
bywalec

ZIEMKIECZ PRZEKLINA I PISZE GŁUPIO. DLACZEGO? PRAWDA O RAFALE ZIEMKIWICZU. TYLKO TUTAJ.

Post autor: Game Over »

ZIEMKIEWCZ NAPISAŁ PRZEKLEŃSTWO TAKIE NA KA. JEST ODZEW. NAWET WKLEIL TO NA SCIANE NA FEJSIE BO SIE CIESZYL NIE ZE MADRZE NAPISAL TYLKO ZE LUDZIE KOMENTUJA.

TAKA PRAWDA.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Re: ZIEMKIECZ PRZEKLINA I PISZE GŁUPIO. DLACZEGO? PRAWDA O RAFALE ZIEMKIWICZU. TYLKO TUTAJ.

Post autor: Dobro »

teraz znam prawdę
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Re: ZIEMKIECZ PRZEKLINA I PISZE GŁUPIO. DLACZEGO? PRAWDA O RAFALE ZIEMKIWICZU. TYLKO TUTAJ.

Post autor: moi »

To jesteś szczęśliwy.
Ja nie znam prawdy. I udaję, że to moje szczęście.

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Post autor: mateus »

moi pisze: pt gru 30, 2016 10:43 pm To jesteś szczęśliwy.
Ja nie znam prawdy. I udaję, że to moje szczęście.

Pozdrawiam.m.
Game Over pisze: pt gru 30, 2016 9:01 pm ZIEMKIEWCZ NAPISAŁ PRZEKLEŃSTWO TAKIE NA KA. JEST ODZEW. NAWET WKLEIL TO NA SCIANE NA FEJSIE BO SIE CIESZYL NIE ZE MADRZE NAPISAL TYLKO ZE LUDZIE KOMENTUJA.

TAKA PRAWDA.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”