Xanax- uzależnienie
Moderator: moderatorzy
Xanax- uzależnienie
Biorę regularnie od 3 lat. Ktoś ma podobnie? Wiem, że to już uzależnienie, ale chciałbym z kimś wymienić poglądy.
- Piotrmanowy-Nick
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: Usunięte
Re: Xanax- uzależnienie
Ja nie biorę. Wiem żę się można uzależnić. Mam kolegów którzy próbowali
Najbardziej niezrozumiałe jest to, że w ogóle cokolwiek daje się zrozumieć - Albert Einstein w odniesieniu do Wszechświata
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Pamiętajcie że benzodiazepiny się bierze góra miesiąć.Polecam od czasu do czasu na sen wziąć a nałóg od tego to koszmar i tolerancja jak skacze szybko na to.
xanaxanaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
.
Ostatnio zmieniony śr cze 02, 2021 12:37 am przez tylkoktoś, łącznie zmieniany 1 raz.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ja brałem 6 lat. Dziennie minimum 4 mg. Wyszedłem z tego ot tak, jakby nie istniało. Źródełko alprazolamu wyschło i się z tym pogodziłem. I już. Żadnych efektów ubocznych, nic. Ale pielęgniarka na Oddziale mi powiedziała, że jestem w tym wyjątkowy.
A tolerancja faktycznie rośnie. Ale po przerwie trochę maleje. Nie do końca ale "trochę".

Teraz bym se przyjął xanaxik-alpragenik... mnie nic złego od niego nie czeka, a ile przyjemności!
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- amigo
- zaufany użytkownik
Alprazolam - Xanax bardzo szybko uzaleznia i za razem tolernacja rosnie ''kosmicznie''.Stosowanie w wyjatkowych sytuacjach, albo maksymalnie przez 3-4 tyg i odstawiamy pod kontrola lekarza.
-
- zaufany użytkownik
- Status: zdrowy
Xanax bardzo silnie uzależnia w krótkim czasie, u niektórych wystarczy nawet kilka dni, nie powinno się go przyjmować dłużej niż 4 tyg. albo tylko doraźnie.
F29, F23