Zawiodłem(am) swojego psychiatrę
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Zawiodłem(am) swojego psychiatrę
Można tu wrzucać wątki dlaczego uważam, że zrobiłem coś wbrew temu że chcę być zdrowy(a)
- AleksandraK
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: Zawiodłem(am) swojego psychiatrę
Ja ciągle odwlekam psychoterapię, bo nie mam hajsu, chociaż mój psychiatra mi jęczy, że mam iść.
-
- bywalec
a co byś powiedział gdyby na forum nie znaleźli się ludzie z przypadku ?AleksandraK pisze:Ja ciągle odwlekam psychoterapię, bo nie mam hajsu, chociaż mój psychiatra mi jęczy, że mam iść.
Zerknij tutaj
viewtopic.php?f=6&t=23526
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Na Nfz sa tez terapie i rownie dobre.Nie wszystko co platne jest lepsze i za wszystko trzeba placic.AleksandraK pisze:Ja ciągle odwlekam psychoterapię, bo nie mam hajsu, chociaż mój psychiatra mi jęczy, że mam iść.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Tak, dzisiaj byłem za pieniądze z NFZ. Bardzo miło i fajnie było.Tup pisze:Na Nfz sa tez terapie i rownie dobre.Nie wszystko co platne jest lepsze i za wszystko trzeba placic.AleksandraK pisze:Ja ciągle odwlekam psychoterapię, bo nie mam hajsu, chociaż mój psychiatra mi jęczy, że mam iść.
nic
-
- bywalec
Bardzo pięknie, że doceniasz nareszcie terapię karunko.karuna pisze:Tak, dzisiaj byłem za pieniądze z NFZ. Bardzo miło i fajnie było.Tup pisze:Na Nfz sa tez terapie i rownie dobre.Nie wszystko co platne jest lepsze i za wszystko trzeba placic.AleksandraK pisze:Ja ciągle odwlekam psychoterapię, bo nie mam hajsu, chociaż mój psychiatra mi jęczy, że mam iść.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
To dobrze karuna trzymaj poziom.karuna pisze:Tak, dzisiaj byłem za pieniądze z NFZ. Bardzo miło i fajnie było.Tup pisze:Na Nfz sa tez terapie i rownie dobre.Nie wszystko co platne jest lepsze i za wszystko trzeba placic.AleksandraK pisze:Ja ciągle odwlekam psychoterapię, bo nie mam hajsu, chociaż mój psychiatra mi jęczy, że mam iść.
- AleksandraK
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Wiem, że można na nfz, ale trzeba mieć skierowanie od psychiatry, a mój nie ma umowy z nfz i nie może mi wystawić ;/ Ale pójdę.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Na pewno warto, jak nie ma kaski, to pewnie, że tak. Powodzenia.
nic
-
- bywalec
W większych ośrodkach jest wiele ośrodków, gdzie można skorzystać z pomocy psychologicznej.AleksandraK pisze:Wiem, że można na nfz, ale trzeba mieć skierowanie od psychiatry, a mój nie ma umowy z nfz i nie może mi wystawić ;/ Ale pójdę.
Jeśli mogę coś doradzić to sprawdź jaki i w jakich ośrodkach działa i idź do tego, który dla Ciebie będzie najbardziej przystępny. Pozytywne zasugerowanie daną osobą to już jest coś i wzmocni efekt.
Nie chcę Cię zrażać ale efekty nie będą od razu.
-
- bywalec
Karunko proszę cię abyś spełnił moją prośbę jako moderator, którą Ci wysłałem na priv.karuna pisze:Na pewno warto, jak nie ma kaski, to pewnie, że tak. Powodzenia.
Myślę, że przede wszystkim powinniśmy postępować głównie z tym co jest dla nas dobre i nie odkładać w czasie pewnych rzeczy. Mam przyjaciela, który zdecydował się na leczenie u psychiatry w klinie w Katowicach: https://psychomedic.pl/psychiatra-katowice/
Rozpoczął także psychoterapię i dopiero z pomocą odpowiednich specjalistów udało mu się odzyskać swoje zdrowie! I w końcu ogarnął swoje życie tak by móc normalnie w nim uczestniczyć 

-
- bywalec
Trochę oszukiwałem swojego lekarza wiem z lekami mówiłem że biorę wszystkie tabletki a to nie prawda teraz żałuję tego.