Pozdrawiam
Mniszek

Moderator: moderatorzy
No i nie dziwota. Facet musi mieć gadane i musi mieć status społeczny, żeby wyrywać dobre towary. Jak jesteś zamulonym lekami rencista to nie masz szans. Zadaj sobie takie pytanie: posunąłbyś fajną, młodą laskę która jest szurnięta? Większość facetów bez wahania.Mniszek pisze:A nasze forumowiczki ? Żadna nie chce ? No do mnie też żadna na pw nie pisze. Zauważyłem taką zależność, nie wiem czy wasze doświadczenie też to potwierdza, że kobiecie chorej na F20 łatwo znaleść faceta, gorzej jest choremu facetowi znaleść kobiete, jakąkolwiek.
heheGalard pisze:No i nie dziwota. Facet musi mieć gadane i musi mieć status społeczny, żeby wyrywać dobre towary. Jak jesteś zamulonym lekami rencista to nie masz szans. Zadaj sobie takie pytanie: posunąłbyś fajną, młodą laskę która jest szurnięta? Większość facetów bez wahania.Mniszek pisze:A nasze forumowiczki ? Żadna nie chce ? No do mnie też żadna na pw nie pisze. Zauważyłem taką zależność, nie wiem czy wasze doświadczenie też to potwierdza, że kobiecie chorej na F20 łatwo znaleść faceta, gorzej jest choremu facetowi znaleść kobiete, jakąkolwiek.
Po co Ci jest ta ankieta, jakie jest jej przeznaczenie, jaki sens ?.Mniszek pisze:Co jest dla Ciebie ważne ? Można zaznaczyć wiele opcji w ankiecie. Ponieważ mało czasu na to poświęcam i opcji w ankiecie jest tylko 16, pewnie nie zamieściłem wszystkiego. Napisz więc proszę co jest dla Ciebie ważne.
Pozdrawiam
Mniszek